У хокейному дербі перемогли "Подоляни"

У хокейному дербі перемогли "Подоляни"

Дві хокейні команди з Тернополя – "Подоляни" та "Галицькі Ведмеді" успішно завершили перший етап Відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею.

Нещодавно тернополяни зустрілися у очному протистоянні між собою, що відбулося у льодовому центрі "Ескімос" у "Подолянах". Напружений поєдинок завершився перемогою "Подолян" з рахунком 1:4.

- "Ведмеді" активніше розпочали зустріч, атакували і першими закинули шайбу, - пригадує граючий тренер команди "Подоляни" Леонід Шило. – Нашій команді згодом вдалося мобілізуватися і у першому періоді відігратись. Шайбу закинув Микола Дума. У подальшому "Подолянам" вдалося відзначитися ще тричі. Забили Олег Медоєв, Леонід Нюня та Максим Ліхненко.

За словами Леоніда Шила, матч носив принциповий характер, а фаворитами протистояння були "Галицькі Ведмеді", які перед поєдинком посідали друге місце у чемпіонаті.

Відео дня

- Для виходу у етап плей-офф "Подолянам" потрібна була лише перемога і ми її здобули, - констатує чоловік. – Разом із "Ведмедями" тепер виступатимемо у вирішальному етапі першості. Нашими суперниками будуть дві хмельницькі команди.

Етап плей-офф чемпіонату Хмельницької області відбудеться 10 та 11 лютого. Додамо, що першість стартувала у листопаді минулого року. Загалом у чемпіонаті беруть участь вісім команд.

Президентом хокейної команди "Подоляни" є Василь Чубак. Спонсор – благодійний фонд "Подоляни" та його керівник Тетяна Чубак.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • petpo

    Щось на фото Подолянського стовба не бачу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up