Відпочинок 2020: Що потрібно знати тим, хто планує поїздку за кордон

Відпочинок 2020: Що потрібно знати тим, хто планує поїздку за кордон

Обмірковуючи мандрівку за кордон, будьте максимально обачними та уважно ознайомтеся з правилами відпочинку цього літа

Міністерство закордонних справ України  презентувало інтерактивну карту світу для планування подорожей за кордон під час пандемії COVID-19, яка дозволяє перевірити актуальний режим в’їзду та транзиту для громадян України у будь-якій країні світу.

У понеділок, 22 червня, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів онлайн-брифінг, на якому презентував інтерактивну онлайн-карту подорожей світом для українців у часи пандемії COVID-19.

Новий онлайн-інструмент відображатиме режими в‘їзду та транзиту у всіх країнах світу на основі оперативних і перевірених даних Міністерства закордонних справ України і закордонних дипломатичних установ. Карта допоможе громадянам будь-де і будь-коли мати доступ до актуальної інформації про обмеження пересування та сполучення в інших країнах - просто на екрані свого комп’ютера чи смартфона.

Відео дня

Карта доступна за посиланням тут: https://tripadvisor.mfa.gov.ua/

У Міністерстві Закордонних справ також зазначили, що зацікавлення громадян цим ресурсом перевершило технічні можливості. Тому ресурс може «підвисати» або бути тимчасово недоступним. Фахівці вже займаються вирішенням проблем. Карта невдовзі знову буде доступна.

Якщо у вас виникли проблеми з картою, будь ласка, повторіть спробу трохи пізніше.

Загальні правила подорожей цього літа 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юля Штойко

    Зашкварне інтерв'ю - Сльози в Раді, Азаров – найкращий прем'єр, зв'язки з Тимошенко, підкуп та погрози
    АННА СКОРОХОД - інтерв"ю  Інфопростору Є
    https://youtu.be/Ll1MBjo6usA

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up