Як схуднути і привести себе в форму до літньої відпустки не виходячи з дому та без шкоди для здоров'я

Як схуднути і привести себе в форму до літньої відпустки не виходячи з дому та без шкоди для здоров'я
  • Тернополяни вже чекають потепління, та починають активно готуватися до літа, скидаючи зайві кілограми. Однак не всі мають бажання, час та гроші, щоб ходити у спортзал. Дехто виконує вправи просто вдома.
  • Ми знайшли 5 корисних додатків, які допоможуть вам схуднути, та тримати себе у форму, не виходячи з дому.

Існує чимало різних мобільних додатків для занять спортом. Можна підібрати спеціальну програму для схуднення, для збільшення м’язів чи витривалості. Деякі програми зосереджують увагу на певній групі м’язів, а деякі – охоплюють все тіло.

Тренування тіла 30 днів – тренування вдома

Цей додаток призначений для того, щоб поліпшити фізичну форму і побудувати сильні м’язи. Додаток дозволяє обрати різні типи програм. Наприклад – спалення жиру на животі, прес із 6-макубиками, сідниці, тощо. Можна обрати свій початковий рівень. Для новачків кількість вправ буде меншою і вправи будуть простіші. З кожним днем навантаження буде збільшуватися. Ви можете побачити, як саме потрібно виконувати ту чи іншу вправу та скільки її потрібно робити. Після закінчення місяця можна починати тренування спочатку, але вже з вищим рівнем складності.

Відео дня

Домашні тренування – худнемо за 30 днів

Цей додаток схожий за попередній по функціоналу, однак програми тренувань інші. Наприклад – «7 хвилинне тернування». Як робити вправи правильно – покаже анімація. Окрім програми тренувань додаток корисний інформацією про здоров’я. Ви можете визначити свою здорову вагу, нормальний серцевий ритм, визначити вашу ідеальну вагу та підібрати найкраще тренування для себе. Також можна стежити, скільки часу ви витрачаєте на тренування, скільки калорій спалюєте. Тому можна займатися спортом у вільний час, або робити для себе невеликі зарядки. 

Фітнес вдома

Додаток дозволяє займатися фітнесом з «віртуальним тренером» вдома. Вам пропонують різні тренування з різною складністю та інтенсивністю. Для занять вам не потрібно обладнання. Всі вправи підібрано так, що їх можна виконувати зі своєю вагою. Наприклад – присідання, прес, лавка, тощо. Все це можна зробити у себе вдома. Головне – дотримуватися правил. Правильно виконувати вправи допомагають відеоінструкції. Для занять потрібно виділити по 15 – 30 хвилин тричі на тиждень. Також ви можете стежити за кількістю спалених калорій під час занять.

100 віджимань

Наступний додаток дозволяє збільшити силу м’язів рук, спини та живота за допомогою віджимань від підлоги. Спершу вам потрібно буде віджатись за один раз стільки, скільки вам максимально вдасться. Після цього можна буде визначити свій рівень та обрати правильну програму занять. Мета цих занять – навчитись віджиматися від підлоги 100 разів за один раз. Однак обираючи свій рівень не варто його завищувати, оскільки ви не зможете впоратися з тренуваннями. На перший погляд вам може здаватися, що ви обрали надто легку програму, однак це лише початок тренувань, щоб не перевантажувати організм.   

Шпагат за 30 днів – тренування для шпагату

Ще один цікавий додаток призначений для того, щоб покращити вашу розтяжку. Сісти на шпагат може не кожен і часто люди неправильно вчаться це робити, тільки травмуючи себе. Програма зібрала вправи на розтягування м’язів. Вони допоможуть вам не просто навчитися сідати на шпагат, а стати гнучкішою. Хоча додаток ніби призначений для жінок, вправи будуть корисні і чоловікам, особливо якщо вони займаються спортом або їх робота пов’язана з фізичним навантаженням. Хороша зарядка та розминка точно нікому не нашкодить. 

Коментар експерта:

Любов Мисько, індивідуальний тренер:

Кожна людина різна і багатьом всі вправи з першого разу виконувати правильно не вдається. Хоча якщо виконувати вправи самому, то може здаватися, що ви все робите правильно. Перших кілька занять краще провезти з людиною, яка знає, як правильно виконувати ту чи іншу техніку і вже потім можна займатися самостійно. Також потрібно бути обережним з програмами, які розраховані на швидкі результати. В жодному разі не можна починати готуватися до літа за кілька тижнів, сідаючи на дієти та виснажуючи себе тренуваннями. Це варто робити за кілька місяців і поступово. Перші тижні людина лише знайомиться з новими вправами та готує свій організм. Те, що займатися увечері не можна – міф. Все залежить від самої людини. Комусь легше займатися спортом зранку, комусь – ввечері. Наприклад я займаюсь зранку, а мій чоловік "сова". Він може займатися спортом лише увечері. Також треба враховувати, для чого саме ви займаєтесь спортом. Щоб схуднути – краще виконувати вправи зранку. Щоб набрати вагу та збільшити м’язи – краще вечірні тренування. Кардіо тренування бажано робити зранку. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Евгений Смаглій

  • тарас

    це все брехня і розвод на гроші
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up