Він пройшов АТО, але померти може на мирній землі. Допомога потрібна військовому з Тернополя

Він пройшов АТО, але померти може на мирній землі. Допомога потрібна військовому з Тернополя

Підполковнику Ігорю Стопчаку медики діагностували гострий менобластний лейкоз (рак крові), цукровий діабет та ішемічний інсульт. Він знаходиться в Києві в стані медикаментозної коми та потребує вашої допомоги.

Як розповідають побратими пана Ігоря, він служив до 2019 року у 44-ій окремій артилерійській бригаді імені Данила Апостола від її створення у 2014 році.

– Він є дуже відповідальною людиною, – розповідає співслужбовець в минулому пана Сторчака полковник Олександр Рудик. – Знаю його не перший рік. Ігор дуже грамотний спеціаліст.

Відео дня

Підполковник Ігор Стопчак проходив службу в зоні АТО.

Прес-офіцер тернопільської військової частини Юрій Кульпа розповів, що особисто знає Ігоря Стопчака і тільки з кращої сторони.

– Знаю його як професіонала своєї справи. Грамотний психолог, – каже пан Кульпа. – Дуже прикро чути про те, у якому стані він зараз.

Як про людину з великої букви відгукується про Ігоря Стопчака і його колишній товариш по службі Валерій Лесков.

– Це людина, яка навчала і виховувала кожного свого бійця, – каже він. – Ми пройшли вдвох з ним АТО в буремні для України 2015-2016 роки.

На жаль, 24 січня Ігоря Стопчака не стало...

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття його дружині, військовим побратимам та всім, хто знав Ігоря Стопчака. Вічна йому пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1500)
  • Таня Юдко

    ++++++++++
  • Любов Наконечна

    ++++
  • Dima Kovalenko

    ++++++++++
  • Олександра Горбанович

    +++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up