Тернопільський комісар - про сьому хвилю мобілізації

Тернопільський комісар - про сьому хвилю мобілізації
Генштаб повідомив, що сьомої хвилі мобілізації цього року може і не бути, якщо ситуація на Сході не загостриться. Однак тернопільські комісари запевнити в цьому на 100% не можуть.

- На сьогоднішній день говорити про те, що ми маємо якісь плани на проведення чергової хвилі мобілізації в цьому році, немає", — йдеться у повідомленні Генштабу.

 - Коментувати заяви керівництва я не маю права, - каже обласний військовий комісар Тернопільщини Володимир Катинський. - Однак наразі можу сказати наступне: якщо шоста хвиля буде відбуватися такими ж повільними темпами, як зараз, то без сьомої ми просто не обійдемося.

Станом на 27 липня, Тернопільщина виконала лише 23% плану мобілізації, повідомив пан Катинський.

Відео дня

- Традиційно найгірші показники у Кременецькому, Бучацькому, Монастириському, Борщівському та Заліщицькому районах, - продовжує пан Катинський. - Що ж стосується виконання плану по областях, то гірші показники, ніж у нас, хіба на Закарпатті та в Чернівецькій області.

Нагадаємо, шоста хвиля мобілізації триватиме до 17 серпня.

Коментарі (9)
  • Анонім

    А ще Яценюк закликав повертатися в Україну заробітчанам які виїхали туда на зовсім.Щоб відбудовували країну яку вони розікрали за часи незалежності.Люди повтікали від вас ще за мирного неба над головою.А зараз ще більше буде звідси рвати кігті!Тому,що тут немае ніякої перспективи і нам і нашим дітям! І сюда більше ніхто ніколи не повернеться нехай і не мріють!!!
  • Анонім

    Для чого ці дебіли проводять ту мобілізацію?Коли не дають бійцям самих необхідних речей.Чим воювати?В мене там в АТО не один знайомий,сусід служить.Так сидять там по окопам,не мають чим заправити генератора який працюе на бензині,щоб ним зарядити міномета.Питання для чого їх туда гребуть і тримають там?Дайте людям спокій нарешті!!!
  • Анонім

    рік назад я сам пішов у воєнкомат, на хвилі патріотизму, віри в краще. Але на той час нас таких було багато, то й мене не взяли бо команди були вкомплектовані. Минув рік, я уже не хочу в воєнкомат іти, для чого? У нас порошенківськє перемиря, АТО!!!! якє кожного дня забирає життя хлопців, яким заборонено інколи відстрілюватись в відповідь, сиди в окопі і чекай ангела смерті! Влада змінилася, система залишилася все собі людям нічого. І не дивно що не йдуть хлопці на убой, нехай наші вищі чини покажуть на власному прикладі як потрібно воювати, їхні рідні, діти.

    Anonymous reply Анонім

    Згідна. Те, що така кількість ухилянтів - це наслідок, а не причина. Можливо потрібно задати запитання собі і владі, чого хлопці не хочуть йти до військомату? Можливо щось не те робиться в країні?
  • Анонім

    Нормальні люди "клали" і на тебе катинський і на війну твого шефа - порошенка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up