Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Негатив у соцмережах, ставлення лікарів, персональні досягнення, бруд у політиці - це і не тільки схвилювало тернополян цього тижня

Володимир ЧОБОТАР (34 р.), староста Глибоцької ОТГ:

- Ніколи не вдається зрозуміти, чому люди так зосереджують свою увагу на негативі. Чому стрічка новин в соцмережах переважно заповнена якимись негативними постами, відеоролики з насиллям користуються більшим попитом. В той час коли є багато приємного і цікавого, коли маємо чим пишатися, шукаємо якісь ганебні вчинки тих, ким мали би гордитися, і так само стараємось це всім показати. Іноді складається враження, що нас ніби запрограмували лише на негатив, затьмаривши наші погляди на те прекрасне, якого насправді багато.

 

Відео дня

 

Cвітлана ПРОКОПИШИН, (30 р.), бібліотекар:

- Нещодавно в мене захворів старший 11-річний син. Кашель три дні, потім змінився на частіший, і ми звернулись у поліклініку. Наш лікар на лікарняному. Замість неї приймала лікар, якої я не бачила раніше. Виглядала років на 40. Послухавши дихання, призначила лікування із свого записника - купу всього, навіть забула написати скільки часу приймати, потім в сина ще й  підвищилась температура.

 

Галина ПЕРЕЙМИБІДА, (51 р.), вишивальниця:

– Наприкінці лютого в Тернопільській бібліотеці №4 для дорослих відбулось відкриття дебютної виставки моїх робіт «Пісня барв і кольорів». Її мені допомогли підготувати Тетяна Охрицька, Світлана Галущак, Євгенія Войнарська та працівники бібліотеки. Експозицію можуть оглянути всі бажаючі. Якщо хтось захоче навчитись якихось технік вишивки, я з радістю проведу майстер-клас.

 

 

 

Ірина МУХІНА, (23 р.), студентка:

- У політиці всюди багато бруду і наклепів. Напади, блокування роботи сесій, постійна зміна правил гри. Зараз окремі особи не вселяють надії на хороше життя в місті. Хоча із них можна виділити і досить адекватних та розважливих людей. Єдиним варіантом для нас залишається надіятись, що вони мають хоч приблизне уявлення про те, що роблять.

 

 

Сергій КРЕТА, (45 р.), начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області:

  •  - Групу кавказців, які причетні до кількох квартирних крадіжок у Тернополі, затримали днями поліцейські. Дуже добре спрацювали оперативники – злодіїв виявили ще на в’їзді до Тернополя. І затримали на гарячому - під час квартирної крадіжки. Потрібно подякувати ще й небайдужим городянам, які побачили чужих людей, що спілкуються іноземною мовою, і повідомили поліцію. Цього року це перша група іноземців-квартирників. Перед тим затримали вже групу місцевих наркозалежних крадіїв, які «чистили» картири на перших поверхах.

 

Володимир КЕЛЬНЕР, (50 р.), член ГС "Рада бізнесу Тернопілля":

 - Останнім часом мене турбує песимізм і агресія значної частини українського суспільства. Цей негатив і зневіру штучно розігрівають, щоб розгойдувати ситуацію в Україні, щоб повернути України до руського "лона". Впевнений, роблять це російські і наші власні "патріотично"-популістські сили. Проте радує, що нехай і повільно, але реформи в державі проводяться. А шлях до успішноі людини, підприємств, держави не може бути швидкий та легкий.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up