За три роки тернополянка навчилася пекти торти-шедеври

Цікаві тістечка, кекси, еко-пироги випікає тернополянка Юлія Кузьміна. А її торти, покриті глазур’ю, вершками, декоровані ягодами, екзотичними фруктами, квітами, шоколадними фігурками, не перестають дивувати рідних, друзів та знайомих

За три роки тернополянка навчилася пекти торти-шедеври
Юлія Кузьміна каже, що постійно цікавиться кондитерськими новинками та трендами, читає книги, статті. Адже у цій сфері стояти на місці не можна

Кулінарною справою Юлія Кузьміна зацікавилася три роки тому і за цей час вже має чим похвалитися. Її торти просто шедевральні. Дівчина каже, що кондитерське мистецтво надзвичайно багатогранне і вона постійно вчиться,  розвивається, стежить за новинками та трендами.

Все почалося з ековипічки

Юлія Кузьміна за фахом фінансист, проте випічкою цікавилася завжди. Зайнятися серйозніше цією справою вирішила тоді, коли її почала не влаштовувати якість кондитерських виробів у магазинах.

- Якість товарів на полицях дуже погіршала – поганий склад, пальмова олія. Навіть коли я йшла в гості, то не було що взяти в подарунок, -  каже Юлія. -  І все почалося з простих випічок для своїх – правильних батончиків без цукру на меді, цікавих сирних запіканок. Потім  я знайшла для себе моркв’яний пиріг, який довго був хітом. Згодом я потрапила на «Галицьку дефіляду» завдяки власнику одного з ресторанів, який в мене повірив і дав мені грант на участь у цьому фестивалі. Там я змогла показати те, що я вмію , хоча це було ще на аматорському рівні. Я представила моркв’яні пироги, яблучні тарти. Це все була ековипічка - на меді, фруктозі.

Юлія завжди старається робити акцент на натуральних та якісних  продуктах.  

- Моя сестра займається спортом і ми шукали для себе якісні продукти. Сьогодні я зберігаю екопозицію – я не використовую спредів, застосовую лише натуральні продукти, домашні яйця, свіжі фрукти, дорогі американські барвники. Для мене якість - вища за все. І навіть якщо я випікаю торт  для дитини у садочок, я його з гордістю віддаю його і не переживаю ні за що.

Вчилася на курсах

Якщо вам подобається кондитерська справа, не милуйтеся картинками вишуканих тортів та тістечок в інтернеті, а почніть щось робити самі, вчіться на своїх помилках, відвідуйте майстер-класи. Саме так і зробила Юлія Кузьміна.

Для того аби навчитися кондитерським вмінням сьогодні є всі можливості, головне бажання. Адже коли просто мріяти, але нічого не робити, у вас нічого не вийде, каже Юлія.  

- Я довго вивчала сторінки відомих американських кондитерів. Мене дуже вабило те, що було найскладніше, - каже вона. - Побачивши моє захоплення, рідні почали дарувати мені  різне приладдя для випічки – градусники, формочки. Згодом я почала відвідувати курси, які мені підходили по ціні. Адже вони надто дорогі. Також проходила курси онлайн, серед них є багато безкоштовних. Потім занялася шоколадом і почала робити сама цукерки та декор. Стало ще цікавіше і відкрилася ще одна гілка. Взагалі кондитерське мистецтво дуже велике і займатися хочеться всім – настільки цікава екопродукція, багатоярусні та мусові торти, глазур. Мені дуже подобається як змішується шоколад в однорічну масу, мені подобається запах ванільного бісквіту.

Юлія каже, що не зупиняється на досягнутому.

- Мене цікавить все, що стосується кондитерської справи, - каже вона. - Тут нема межі досконалості. Треба йти в ногу з часом. Я часто спілкуюся з кондитерами, цікавлюся їх роботами, новинками, трендами, читаю книги, перекладаю статті з англійської. Адже немає меж досконалості і завжди можна щось зробити краще.

Любить мусові тістечка

Серед улюбленої випічки Юлії – мусові тістечка. Адже мус – це дорогий і якісний продукт, який складається з шоколаду та вершків з різними фруктовими та горіховими начинками.

- Це один з небагатьох десертів, на якому неможливо зекономити,- каже дівчина. - Адже якщо ви хочете додати туди дешевші продукти, десерт просто не вийде. І за рахунок цього його якість ніколи не піддається сумніву.

Людям, які цікавляться випічкою, Юлія Кузьміна радить все робити з любов’ю. А також цікавитися новинками декору і втілювати їх у реальність. Якщо ви будете розвиватися у цьому напрямі, ваші роботи ставатимуть все кращими.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

21:00 Не ховайте каструлі далеко. Гаряча вода в Тернополі може з'явитися нескоро 20:00 Фінал футбольного Кубка Тернопільщини прийме Козова 19:00 Тернополяни рятуються від спеки водою з бювету біля Катедри 18:30 Фото дня: кременчанин упіймав гігантського коропа Від читача 17:10 На 12,3 мільйонів більше, ніж минулоріч сплатили податків лісові держпідприємства області до зведеного бюджету 18:00 21 медзаклад Тернопільщини з жовтня фінансуватимуть по-новому 17:30 Затримали тернополянина з краденим велосипедом та речовинами, схожими на наркотичні 17:00 Чи можна пити воду з джерел у селах поблизу Тернополя. Є результати досліджень 16:45 "Всі документи справи переписані “з нуля”, - каже мама Артемка, який помер від менінгіту 16:19 На Лановеччині горіла територія ферми 16:00 У Тернополі буде перша соціальна ветеринарна клініка 15:30 Тернополянин жорстоко познущався над кошеням. Поліція з'ясовує усі обставини 15:00 Дві аварії на Тернопільщині: загинув водій і травмувалося 13 людей 14:30 Водія маршрутки №13, який грубіянив пасажирам, перевели на слюсарні роботи 14:00 У загиблого в Польщі Володимира Палащука залишився маленький син (оновлюється) 13:30 Підлітки з Тернопільщини знайшли собі моторошну фотозону 13:00 Паркувальник вдарив водія палицею через те, що той не захотів оплачувати за стоянку 12:30 Нічия та поразки тернопільських команд у аматорській футбольній лізі 12:00 Фото дня: танцівниця показала трюки біля скульптури "Випадкова зустріч" 11:30 На Довженка зіткнулось два авто. Один з водіїв був із ознаками алкогольного сп'яніння
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up