Тернополянка Юлія Кузьміна пече торти-шедеври

Тернополянка Юлія Кузьміна пече торти-шедеври
Юлія Кузьміна каже, що постійно цікавиться кондитерськими новинками та трендами, читає книги, статті. Адже у цій сфері стояти на місці не можна

Цікаві тістечка, кекси, еко-пироги випікає тернополянка Юлія Кузьміна. А її торти, покриті глазур’ю, вершками, декоровані ягодами, екзотичними фруктами, квітами, шоколадними фігурками, не перестають дивувати рідних, друзів та знайомих

Кулінарною справою Юлія Кузьміна зацікавилася кілька років тому і за цей час вже має чим похвалитися. Її торти просто шедевральні. Дівчина каже, що кондитерське мистецтво надзвичайно багатогранне і вона постійно вчиться,  розвивається, стежить за новинками та трендами.

Все почалося з ековипічки

Юлія Кузьміна за фахом фінансист, проте випічкою цікавилася завжди. Зайнятися серйозніше цією справою вирішила тоді, коли її почала не влаштовувати якість кондитерських виробів у магазинах.

- Якість товарів на полицях дуже погіршала – поганий склад, пальмова олія. Навіть коли я йшла в гості, то не було що взяти в подарунок, - каже Юлія. - І все почалося з простих випічок для своїх – правильних батончиків без цукру на меді, цікавих сирних запіканок. Потім я знайшла для себе морквяний пиріг, який довго був хітом. Згодом я потрапила на «Галицьку дефіляду» завдяки власнику одного з ресторанів, який в мене повірив і дав мені грант на участь у цьому фестивалі. Там я змогла показати те, що я вмію , хоча це було ще на аматорському рівні. Я представила морквяні пироги, яблучні тарти. Це все була ековипічка - на меді, фруктозі.

Відео дня

Юлія завжди старається робити акцент на натуральних та якісних  продуктах.  

- Моя сестра займається спортом, і ми шукали для себе якісні продукти. Сьогодні я зберігаю екопозицію – я не використовую спредів, застосовую лише натуральні продукти, домашні яйця, свіжі фрукти, дорогі американські барвники. Для мене якість - вища за все. І навіть якщо я випікаю торт  для дитини у садочок, я його з гордістю віддаю і не переживаю ні за що.

Вчилася на курсах

Якщо вам подобається кондитерська справа, не милуйтеся картинками вишуканих тортів та тістечок в інтернеті, а почніть щось робити самі, вчіться на своїх помилках, відвідуйте майстер-класи. Саме так і зробила Юлія Кузьміна.

Для того аби навчитися кондитерським вмінням сьогодні є всі можливості, головне - бажання. Адже коли просто мріяти, але нічого не робити, у вас нічого не вийде, каже Юлія.  

- Я довго вивчала сторінки відомих американських кондитерів. Мене дуже вабило те, що було найскладніше, - каже вона. - Побачивши моє захоплення, рідні почали дарувати мені  різне приладдя для випічки – градусники, формочки. Згодом я почала відвідувати курси, які мені підходили за ціною. Адже вони надто дорогі. Також проходила курси онлайн, серед них є багато безкоштовних. Потім занялася шоколадом і почала робити сама цукерки та декор. Стало ще цікавіше і відкрилася ще одна гілка. Взагалі, кондитерське мистецтво дуже велике і займатися хочеться всім – настільки цікава екопродукція, багатоярусні та мусові торти, глазур. Мені дуже подобається як змішується шоколад в однорічну масу, мені подобається запах ванільного бісквіту.

Юлія каже, що не зупиняється на досягнутому.

- Мене цікавить все, що стосується кондитерської справи, - каже вона. - Тут нема межі досконалості. Треба йти в ногу з часом. Я часто спілкуюся з кондитерами, цікавлюся їх роботами, новинками, трендами, читаю книги, перекладаю статті з англійської. Адже немає меж досконалості і завжди можна щось зробити краще.

Любить мусові тістечка

Серед улюбленої випічки Юлії – мусові тістечка. Адже мус – це дорогий і якісний продукт, який складається з шоколаду та вершків з різними фруктовими та горіховими начинками.

- Це один з небагатьох десертів, на якому неможливо зекономити,- каже дівчина. - Адже якщо ви хочете додати туди дешевші продукти, десерт просто не вийде. І за рахунок цього його якість ніколи не піддається сумніву.

Людям, які цікавляться випічкою, Юлія Кузьміна радить все робити з любов’ю. А також цікавитися новинками декору і втілювати їх у реальність. Якщо ви будете розвиватися у цьому напрямі, ваші роботи ставатимуть все кращими.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • ігор

    те що на вигляд це все дуже гарне не поспориш, але всі ті елементи що пофарбовані фарбою то для мене особисто жах, хоч би воно фарбувалось хоч надзвичано дорогущою фарбою.
  • Дон Карлеон

    Яка вартість такої рекламної статті? І до кого звертатись в редакції щодо цього питання?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up