Тернополянка Юлія Кузьміна пече торти-шедеври

Тернополянка Юлія Кузьміна пече торти-шедеври
Юлія Кузьміна каже, що постійно цікавиться кондитерськими новинками та трендами, читає книги, статті. Адже у цій сфері стояти на місці не можна

Цікаві тістечка, кекси, еко-пироги випікає тернополянка Юлія Кузьміна. А її торти, покриті глазур’ю, вершками, декоровані ягодами, екзотичними фруктами, квітами, шоколадними фігурками, не перестають дивувати рідних, друзів та знайомих

Кулінарною справою Юлія Кузьміна зацікавилася кілька років тому і за цей час вже має чим похвалитися. Її торти просто шедевральні. Дівчина каже, що кондитерське мистецтво надзвичайно багатогранне і вона постійно вчиться,  розвивається, стежить за новинками та трендами.

Все почалося з ековипічки

Юлія Кузьміна за фахом фінансист, проте випічкою цікавилася завжди. Зайнятися серйозніше цією справою вирішила тоді, коли її почала не влаштовувати якість кондитерських виробів у магазинах.

- Якість товарів на полицях дуже погіршала – поганий склад, пальмова олія. Навіть коли я йшла в гості, то не було що взяти в подарунок, - каже Юлія. - І все почалося з простих випічок для своїх – правильних батончиків без цукру на меді, цікавих сирних запіканок. Потім я знайшла для себе морквяний пиріг, який довго був хітом. Згодом я потрапила на «Галицьку дефіляду» завдяки власнику одного з ресторанів, який в мене повірив і дав мені грант на участь у цьому фестивалі. Там я змогла показати те, що я вмію , хоча це було ще на аматорському рівні. Я представила морквяні пироги, яблучні тарти. Це все була ековипічка - на меді, фруктозі.

Юлія завжди старається робити акцент на натуральних та якісних  продуктах.  

- Моя сестра займається спортом, і ми шукали для себе якісні продукти. Сьогодні я зберігаю екопозицію – я не використовую спредів, застосовую лише натуральні продукти, домашні яйця, свіжі фрукти, дорогі американські барвники. Для мене якість - вища за все. І навіть якщо я випікаю торт  для дитини у садочок, я його з гордістю віддаю і не переживаю ні за що.

Вчилася на курсах

Якщо вам подобається кондитерська справа, не милуйтеся картинками вишуканих тортів та тістечок в інтернеті, а почніть щось робити самі, вчіться на своїх помилках, відвідуйте майстер-класи. Саме так і зробила Юлія Кузьміна.

Для того аби навчитися кондитерським вмінням сьогодні є всі можливості, головне - бажання. Адже коли просто мріяти, але нічого не робити, у вас нічого не вийде, каже Юлія.  

- Я довго вивчала сторінки відомих американських кондитерів. Мене дуже вабило те, що було найскладніше, - каже вона. - Побачивши моє захоплення, рідні почали дарувати мені  різне приладдя для випічки – градусники, формочки. Згодом я почала відвідувати курси, які мені підходили за ціною. Адже вони надто дорогі. Також проходила курси онлайн, серед них є багато безкоштовних. Потім занялася шоколадом і почала робити сама цукерки та декор. Стало ще цікавіше і відкрилася ще одна гілка. Взагалі, кондитерське мистецтво дуже велике і займатися хочеться всім – настільки цікава екопродукція, багатоярусні та мусові торти, глазур. Мені дуже подобається як змішується шоколад в однорічну масу, мені подобається запах ванільного бісквіту.

Юлія каже, що не зупиняється на досягнутому.

- Мене цікавить все, що стосується кондитерської справи, - каже вона. - Тут нема межі досконалості. Треба йти в ногу з часом. Я часто спілкуюся з кондитерами, цікавлюся їх роботами, новинками, трендами, читаю книги, перекладаю статті з англійської. Адже немає меж досконалості і завжди можна щось зробити краще.

Любить мусові тістечка

Серед улюбленої випічки Юлії – мусові тістечка. Адже мус – це дорогий і якісний продукт, який складається з шоколаду та вершків з різними фруктовими та горіховими начинками.

- Це один з небагатьох десертів, на якому неможливо зекономити,- каже дівчина. - Адже якщо ви хочете додати туди дешевші продукти, десерт просто не вийде. І за рахунок цього його якість ніколи не піддається сумніву.

Людям, які цікавляться випічкою, Юлія Кузьміна радить все робити з любов’ю. А також цікавитися новинками декору і втілювати їх у реальність. Якщо ви будете розвиватися у цьому напрямі, ваші роботи ставатимуть все кращими.

 

115
13
9
3
Коментарі (2)
  • ігор

    те що на вигляд це все дуже гарне не поспориш, але всі ті елементи що пофарбовані фарбою то для мене особисто жах, хоч би воно фарбувалось хоч надзвичано дорогущою фарбою.
  • Дон Карлеон

    Яка вартість такої рекламної статті? І до кого звертатись в редакції щодо цього питання?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

11:15 Пожежа у Тернополі на території кооперативу: горіли автомобілі photo_camera 10:50 На Будного зранку аварія з потерпілими. Дві автівки розтрощені 10:30 "Якесь прямо літо жовтолисте", - синоптики про погоду на цей тиждень 10:03 На Теребовлянщині збили велосипедиста. Чоловік помер у лікарні Від читача 09:15 У Збаразькому лісництві студенти-екологи, громадські активісти й лісівники відновили лісову ділянку ялиною європейською 09:30 Фото дня: Під кінець сезону у Парку здоров'я - гори сміття і пропалені столи 09:07 Долар та євро здешевшали - курс валют на 16 жовтня 08:30 «Майська ніч» розлила чари над осіннім Тернополем 08:00 Сьогодні, 16 жовтня: День боса відзначають та День алерголога 07:00 Погода у Тернополі: 16 жовтня, хмарно, +20 21:00 Тернополянка, яка підкорила журі "Х-фактора", єдина в Західній Україні дівчина МС play_circle_filled 20:00 Тернополяни здобули три медалі на Всеукраїнському турнірі з боксу 19:00 "Нас виганяють, але нам треба заробляти на хліб". Куди перекочували продавці з Чорновола 18:00 У Тернополі зняли фільм про долю зв’язкової УПА Лідії Романчук 17:00 У Тернополі фітнес-клуб оштрафували на 223 тисячі гривень 16:30 "Як заправлялись, так і заправляються", - на АЗС про бойкот водіїв photo_camera 16:00 Від альтанки біля замку невдовзі можуть залишитися лиш руїни 15:00 Топ-7 вражаючих осінніх фото з Дністровського каньйону photo_camera 14:00 Стартували масштабні перевірки бізнесу. До чого готуватися підприємцям 13:00 Тернополяни допомогли армії на 170 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up