Агенція іноземних мов «Інтер» – якісні, оперативні та професійні переклади (новини компаній)

На сьогоднішній день перед нами відкрито весь світ. Ми легко можемо сісти в автобус, замовити квитки на літак, або ж вирушити потягом практично у будь-який куточок планети. Єдиним стримуючим фактором може бути тільки відсутність необхідних документів на потрібній нам мові.

Але агенція іноземних мов «Інтер» вже майже протягом 20 років пропонує тернополянам і не тільки послуги перекладу для того, щоб вирішити і цю проблему. Тут здійснюють:

·         письмовий переклад технічних та медичних документів;

·         переклад приватних переписок;

·         фінансові й економічні переклади;

·         юридичні переклади;

·         засвідчення документів позначкою «Бюро перекладів» тощо.

Дуже важливо пам’ятати, що документи після перекладів вимагають засвідчення: це може бути або нотаріальне засвідчення, або засвідчення фірмою – і це, й інше пропонує агенція «Інтер».

Директор компанії Віра Василівна Овод зазначає: «У зв’язку з теперішнім станом речей, коли багато людей емігрують, створюють інтернаціональні сім’ї, виникає потреба у легалізації в тій чи іншій країні, де вони проживають, відповідно їм потрібно буде подати наші документи в установах іноземних держав. Багато країн вимагають підтвердити ці документи, легалізувавши їх, що ми і робимо. Тобто легалізація – це є проставлення апостиля, завірення Міністерством закордонних справ, Міністерством освіти, якщо це освітні документи, у Міністерстві юстиції, якщо це цивільні документи про одруження тощо».

Агенція іноземних мов «Інтер» проводить переклади на всі мови, які запитують клієнти. Поруч з перекладом з української сюди також можна звернутися для перекладу на українську. Окрім перекладів, тут пропонують заповнення анкет при поданні документів на візи, призначають дати, консультують з багатьох питань, що стосуються виїзду закордон.

Усі переклади в агенції «Інтер» здійснюються швидко і професійно. Для того, щоб звернутися сюди, не обов’язково самостійно звернутися в офіс компанії, можна здійснити замовлення на сайті https://www.intertranslate.com.ua/, й отримати готовий переклад «Новою поштою».

У разі, якщо громадянам іноземних країн потрібні послуги усного перекладача, то вони так само можуть звернутися в агенцію іноземних мов «Інтер». Перекладачі компанії супроводжують іноземців для того, щоб коректно і правильно перекласти потрібну їм справу.

Поряд з перекладами агенція «Інтер» пропонує туристичні послуги, як-от, бронювання турів, квитків, оформлення медичного страхування тощо, а також вивчення іноземних мов у розмовному клубі «Діалог».

Агенція іноземних мов «Інтер» – це компанія, що допоможе вирішити будь-які Ваші проблеми з вивченням іноземних мов, перекладами необхідних Вам документів та при виїзді закордон.

Агенція іноземних мов «Інтер»

 м. Тернопіль

вул. Брюкнера, 2

(0352) 43-12-08

(067) 351-55-21

 вул. Хмельницького, 9а

(0352) 52-18-72

(067) 674-77-20

 вул. Живова, 7

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up