Доставка їжі Тернопіль – Автопорт (новини компаній)

Доставка їжі Тернопіль – Автопорт (новини компаній)

Мережа закладів Автопорт – це 3 заклади, а також безкоштовна доставка шашлика та піци в Тернополі. Тут кожен знайде собі смачненьке до смаку і все це довершить затишна атмосфера закладів та сервіс.

А завдяки доставці Ви можете замовити практично всі страви з меню закладів, в тому числі велике тандирне меню: шашлик, ребра, курку, коропа, скумбрію, картоплю та піцу.

Доставка шашлика Тернопіль

Саме так називається доставка їжі від мережі Автопорт, хоча саме меню дуже різноманітне.

З ним повністю можна ознайомитися тут: http://dostavka-chachluka.te.ua

Для обіду в офісі, сімейної вечері або свого незабутнього свята Ви можете замовити велике тандирне меню, гарячі страви та салати, холодні закуски, напої, а також чебуреки, бургери та піцу. Більше про піцу читайте далі.

Доставка піци в Тернополі

З безкоштовною доставкою від піцерії Автопорт, Ви можете замовити всі класичні види піци: сирну, салямі, з шинкою, з куркою та гостру. Нічого лишнього, а як смачно.

Піца в Автопорт – це тонке тісто, багато начинки, жодних експериментів зі смаками, лише перевірена часом рецептура. Вона готується з найякісніших продуктів та з допомогою професійного обладнання, тому все більше тернополян обирають – ДОСТАВКА ПІЦИ ВІД АВТОПОРТ.

З меню можна ознайомитися тут: http://dostavka-chachluka.te.ua/#pizza

Доставка їжі від Автопорт:

  1. Абсолютно безкоштовна.
  2. Мінімальне замовлення – 200 грн.
  3. Замовлення приймають кожного дня з 10:00 до 22:00, розвозять до 23:00.

Доставка їжі в Тернополі – коли шашлик не залежить від погоди, жінки можуть відпочити від кухні, прихід гостей дарує радість, а не стрес, і все найсмачніше з меню закладів Автопорт всього на відстані одного телефонного дзвінка.

Щоб зробити замовлення телефонуйте: 066 444 99 15, 096 333 77 90.

Меню на сайті: http://dostavka-chachluka.te.ua/

Графік роботи: кожного дня з 10:00 до 23:00.

Їжте смачно і будьте щасливими.

 

Коментарі (1)
  • David Starr

    Хороша кухня, дивиться - не зіпсуйтесь! ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up