Перший магазин спортивного харчування Mega Mass (новини компаній)

Перший магазин спортивного харчування Mega Mass (новини компаній)

Дорогі читачі, вас вітає команда мережі магазинів спортивного харчування Mega-Mass. У цій статті ми би хотіли розповісти вам про нашу компанію загалом, її історію створення, розвитку, а також ті можливості, що ви можете отримати скориставшись нашими послугами. Отож розпочнем.

Історія мережі Mega-Mass

Компанія Mega-Mass була започаткована ще у 2008 році. Тоді було відкрито і перший магазин у місті Чернівці, котрий і тепер знаходиться на тому самому місці де і 10 років тому. Розпочавши свою діяльність з роздрібної торгівлі ми відразу почали шукати шляхи вдосконалення та поліпшення процесу торгівлі. Найбільш очевидним кроком було створення власного сайту магазину, але тоді ми хотіли зробити його у вигляді каталогу, щоб клієнт перш ніж приходити у реальний магазин мав можливість ознайомитись з асортиментом і цінами вдома. Багатьом ця ідея сподобалась, і що найголовніше, нашим ресурсом почали користуватися люди з інших міст і просити вислати їм спортивне харчування поштою. Після того як ми побачили реальний попит на наш сайт, то вирішили дещо його модернізувати і додати новий функціонал, що спрощував процес купівлі, а також додавав нові можливості для клієнта.

Приблизно у такому режимі ми працювали біля двох років після відкриття. Згодом ми побачили реальний приріст замовлень з іншого обласного центра, а саме з Івано-Франківська. Тож рішення відкрити ще одну роздрібну точку в іншому місті було цілком логічне і випливало з попиту на наші послуги. Саме з цього часу Mega-Mass стає маленькою, але все ж таки мережею магазинів спортивного харчування. Наступний рік наша команда працювала над подальшим вдосконаленням сайту та налагодженням зв’язків з європейськими фірмами виробниками. Підсумком цієї роботи стали офіційні контракти на співробітництво з деякими популярними європейськими брендами спортивного харчування. Перш за все нам це дало гарний моральний поштовх до нової праці та розвитку, а наші клієнти отримали змогу купувати деякі популярні товари за найнижчими цінами по всій Україні, бо ми почали працювати без посередників.

Відкриття Mega Mass в Тернополі та Львові

Ну і як фінал цього етапу, можна вважати відкриття чергового магазину Mega-Mass у іншому обласному центрі, а саме у Тернополі. І ось, вже через 4 роки після відкриття першого магазина ми мали у своєму розпорядженні 3 великі роздрібні точки продажу у трьох обласних центрах західної України і ви б уже мали здогадатись, яке місто ми вибрали наступним на той момент. Так, це був Львів. Нам знадобилось ще біль ніж три роки, що б підняти свій рівень послуг та суттєво збагатити асортимент товару. Завдяки цьому ми просто неймовірно збільшили обсяг продажів саме у інтернет-магазині. Але слідуючи новим тенденціям, настала пора змін і ми вирішили суттєво модернізувати наш сайт і підкріпити це виходом на новий для нас ринок, міста Лева. Там ми відійшли від традиції мати одне велике приміщення у центрі міста і у ньому вміщувати весь асортимент доступного товару. У Львові ми зробили три магазини і всі розташовані у центральній частині міста на перетині головних транспортних шляхів.

Що вам може запропонувати Mega-Mass

Компанія Mega-Mass спеціалізується на спортивному харчуванні, та усіляких біологічно активних добавках. На нашому сайті ви знайдете майже все, що тільки існує на ринку спортивного харчування, а якщо чогось немає, то ви можете зв’язатися з нашим менеджером і обговорити можливість персонального замовлення. Також ви можете завітати до нашого магазину, у Тернополі, так і у інших містах України, де є наші роздрібні точки продажу. Але ми продовжуємо свій розвиток і тепер у нас ви маєте змогу знайти деяке спортивне спорядження та багатий вибір одягу для зайняття спортом і не тільки. Тож завітайте на наш сайт mega-mass.ua, та виберіть те, що сподобається вам найбільше.

Наші контакти в Тернополі:

м. Тернопіль, вул.Руська, 2

+38 (068) 04 111 22

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up