Смартфон-силач в ультрабюджетному класі (новини компаній)

Смартфон-силач в ультрабюджетному класі (новини компаній)

На початку 2019 року на український ринок вийшов новий продукт компанії TECNO Mobile, який цілком може стати «мастхевом» найближчих років - POP 2 POWER.

У цей стильний гаджет з ергономічним дизайном вдихнули життя з використанням актуальної та найбільш затребуваною версії ОС - Android 8.1 Oreo (Go edition). Вона оптимізована для бюджетних смартфонів, тому швидкість і плавність роботи програм і додатків вам гарантована.

Втім, творці не обділили смартфон і відмінним функціоналом. Завдяки наявності окремого слота для карти пам'яті (підтримка до 128 ГБ) відразу відпадає дилема останніх років: ставити дві SIM карти або одну «сімку» і карту пам'яті Micro SD. Великий, практично безрамковий дисплей діагоналлю 5,5 дюйма і співвідношенням сторін 18: 9 дозволяє позбутися компромісів з використанням окремих гаджетів для відеозв'язку, перегляду відео, серфінгу в інтернеті.

Відповідно до досліджень компанії Similar Web, середньостатистичний користувач смартфона знаходиться в соцмережах і здійснює відеодзвінки в середньому 1-1,5 години в день. Особливо приємно це робити, коли для своїх профілів можна створювати необхідний контент (фото, відео) у хорошій якості. Відмінна фронтальна селфі-камера на 8 Mp з апертурою f / 2,0 і переднім! LED спалахом дозволяє робити хороші знімки в умовах недостатньої освітленості. Дані особливості дозволяють віднести POP 2 POWER до категорії камерафонів. Любителі селфі неодмінно оцінять наявність штучного інтелекту обробки та покращення зображення AI beautification.

І декілька слів про You Tube. Напевно, ви пам'ятаєте, що вертикальні відео, ролики і блоги на телефонах довгий час відображалися горизонтально, з чорними полями з боків. Незважаючи на негласні правила знімати тільки у горизонтальному положенні, чимало відеоблогеров-ентузіастів вперто фіксували свої телефони саме вертикально. Через це багато цікавого контенту залишалося за бортом. Ну що ж, здається, «вертикали» перемогли: їхні відео стали трендом останніх двох років, а виробники почали враховувати віяння часу - на POP 2 POWER ви можете переглядати вертикальні ролики у повноекранному режимі

Ще один відчутний плюс камерафона - сканер відбитка пальця, який захистить ваші повідомлення, фото, список викликів, історію браузера від сторонніх очей. У нинішній час, коли телефони зберігають в собі величезні масиви персональної інформації, такі сканери стали нагальною потребою.

POP 2 POWER буде відмінним помічником для людей, які не уявляють своє життя без тривалих походів в гори, подорожей, довгих поїздок, коли немає жодної можливості підзарядити свій смартфон. На борту нашого «силача» - незнімна батарея на 4000 мАч, що дозволяє перебувати на зв'язку дуже довгий час. Маючи настільки надійного і витривалого зв'язкового, ви можете сміливо вирушати на пікнік, рибалку або в гості, і не бояться, що гуляння може тривати не один день.

Один з найважливіших козирів TECNO POP 2 POWER – цінник, що радує око - всього 1899 грн. Телефон підійде для тих, хто обирає товари за критерієм «ціна-якість», хоча останнє в цьому пристрої перевершує вартість в рази. Крім того, на ринку доступна молодша, ще дешевша версія POP 2 вартістю 1699 грн. Від старшої моделі вона відрізняється відсутністю сканера відбитку пальців і батареєю 2400 мАг.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up