“Зніміть целофан”: Меблевий Центр АРС відверто про 12 років у бізнесі (новини компаній)

“Зніміть целофан”: Меблевий Центр АРС відверто про 12 років у бізнесі (новини компаній)

6 жовтня Меблевий Центр АРС святкує День народження. За тривалий час на ринку, а це 12 років, ми назбирали чималу кількість ситуацій — кумедних і не дуже. Тому замість сухої статистики про кількість продаж (багато) і чергової історії успіху відкриємо вам закулісся наших буднів.

ТУРБУЄМОСЬ, ТОМУ ЩО ЛЮБИМО

Уявіть нестандартної форми світильник із кришталевими підвісками, який тільки можете вигадати. А тепер цю нестандартність множте на два. Приблизно таке замовлення доставили для нашого клієнта з Бельгії. Світильник був досить габаритний, ексклюзивний, в єдиному екземплярі, такого у світі більше не було. У Меблевий Центр він приїхав у небаченому для нас пакуванні — у захисному металевому каркасі на спеціальних кріпленнях. Клієнт отримав усі розміри, та коли ми приїхали у будинок для монтажу, то побачили, що в отворі, через який ми планували його заносити, вже встановлені двері. Що б ви зробили на нашому місці? Ми почали пакувати світильник додатково, як у кокон. У результаті — його захист дорівнював захисту немовляті у руках матері. Аж після цього нам вдалося занести його через вікно у дім і закріпити у потрібному місці.

***

Клієнт придбав матрац. Консультація, вибір, оплата, доставка пройшли успішно. Ми попрощалися. Та через деякий час той самий клієнт телефонує і починає скаржитись. Каже, матрац незручний дуже, на ньому спекотно спати, постільна білизна сповзає. Словом, щось не так. Ми не розуміли, що відбувається, відправили наших працівників до клієнта і приготувалися вже до гіршого сценарію. Та команда повертається щасливою та усміхненою. Розповідають, що справа була у целофановому чохлі. Клієнт його не зняв і весь цей час мучився саме через нього.

ВБРІД І ВПЛАВ...

Знаєте, коли відбувається найбільша кількість новосіль? Перед Новим Роком. Замовлення можуть лежати на складі по півроку і чекати саме цих днів, аби потрапити в оселі клієнтів. Так вирішили і власники будинку в Карпатах. Лише уявіть. Передноворічний період, гори, наші люди поїхали монтувати замовлення. Приїжджають, будинок є, а дороги до нього немає. Машина буксує і грузне. Далі їхати нічим. Команда виходить із машин і вручну переносить меблі до будинку. Відстань — не метр і не два, та все обійшлось — замовлення ціле і змонтоване, клієнти задоволені.

***

 

Навідміну від звичайних, шкіряні дивани не розкладаються на дрібніші елементи, тому їх потрібно заносити в оселю цілими. Якщо у деякі вхідні двері приватних будинків вони ще вміщаються, то з багатоквартирними бувають проблеми. Оскільки двері і сходові майданчики часто завузькі, єдиним варіантом залишаються вікна. Якщо ви коли-небудь бачили підвішений у повітрі диван десь між 3 і 4 поверхами, не дивуйтеся — це будні Меблевого Центру АРС. Такі випадки — не рідкісні. Наші “Карлсони” знімають рами вікон і за допомогою спеціальних пасів піднімають замовлення у квартири клієнтів.

***

Команда із замовленням під’їжджає до клієнта, телефонують, а він каже: “Зупиніться біля вказівника, скоро буду, підвезу вас, бо далі — бездоріжжя та болото”. За кілька хвилин під’їжджає ЗІЛ, чоловік розстеляє ряднину і наші хлопці переносять меблі на вантажівку, пересідають туди, приїжджають додому до клієнта, монтують меблі, а коли прощаються, то чують: “А далі електричка не їде”. Команда долає шлях до своїх машин пішки, ледь не вплав через болото. А взимку у сільських місцевостях, коли дороги замітає снігом, клієнти полюбляють підвозити нас разом із замовленнями на фірах із кіньми.

БАЖАЙТЕ СМІЛИВО

А ви знали, що на диванах і кріслах у Меблевому Центрі АРС одночасно можуть сидіти понад 500 людей? До вашої уваги 100 тис позицій: меблі, матраци, килими, текстиль, посуд, декор. А новинки поповнюють виставковий зал щодня. Схоже, про це не знала ця пара і прийшла до нас із таким побажаням: “Ми прийшли на екскурсію, але хочемо ходити без екскурсовода!”.

Походивши певний час по торговому комплексі самостійно, а це на хвилинку понад 5 тис м² площі, вони все-таки звернулись до менеджерів по консультацію, а на виході сказали: “Дякуємо за екскурсію!”.

А колектив Меблевого Центру АРС дякує клієнтам і партнерам за довіру та вибір. І до нашого Дня народження даруємо вам знижку 30% на другий товар у чеку! Акція діє з 4 по 6 жовтня включно. Деталі запитуйте у продавців-консультантів.

Чекаємо вас за адресою м. Тернопіль, вул. Збаразька, 18.

Затишок там, де АРС!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up