Зустрічай зв’язок 4.5G від lifecell в Тернополі (новини компаній)

Зустрічай зв’язок 4.5G від lifecell в Тернополі (новини компаній)

У суботу, 28 липня, тернополяни та гості міста отримають можливість відвідати промо-акцію від lifecell та на власному досвіді відчути переваги 4.5G.

Прийди на Театральний майдан з 12 до 20 години й отримай усі унікальні можливості: інтернет-трафік на тиждень об’ємом 45 ГБ, безкоштовне користування музичним додатком fizy впродовж 3 місяців, або ж хмарне сховище на 50 ГБ на такий же період.

Окрім цього, усі охочі зможуть оцінити додаткові переваги Інтернету 4.5G від lifecell, ознайомитися з прикладами цифрового майбутнього, купити або замінити стару SIM-картку на USIM-картку, що підтримує Інтернет нового покоління.

Що таке 4.5G від lifecell?

lifecell пропонує українцям високоякісний мобільний Інтернет четвертого покоління. Мережа розгорнута на базі  є технології LTE Advanced Pro, що гарантує вп’ятеро швидше завантаження файлів, та вдесятеро швидшу передачу даних. Відповідно порівняно з 3G+ реакція сайтів та додатків стає просто миттєвою.

Які переваги технології LTE Advanced Pro?

4.5G дасть доступ тернополянам до швидкого мобільного Інтернету, що може скласти конкуренцію домашньому. Такий мобільний Інтернет буде доступним всюди, де є відповідне покриття lifecell. 4.5G робить життя користувачів набагато зручнішим, а роботу в Інтернеті значно швидшою та комфортнішою. Відтепер завантаження великих файлів, переглядів фільмів високої роздільної здатності онлайн, відкриття будь-яких інтернет-сторінок не є проблемою.

У Тернополі lifecell є першим оператором з такою технологією мобільного Інтернету. 4.5G від lifecell покриває найбільше українських населених пунктів: на сьогодні  технологія LTE є доступною у 977 містах та містечках України, а до кінця року національного діджитал-оператор планує охопити 1500 населених пунктів.

Для того, щоб скористатися найшвидшим мобільним Інтернетом потрібні SIM-карта та телефон з підтримкою 4G/LTE. Перевірити чи підтримуються ці стандарти телефоном і «сімкою» просто: наберіть *455# і натисніть кнопку виклику, зателефонуйте на номер 5433 (безкоштовно), зайдіть у мобільний додаток My lifecell, або ж на сайт https://4g.lifecell.ua.

Турбуючись про своїх абонентів, lifecell не буде підвищувати вартість трафіку 4.5G порівняно з 3G+ – вони будуть тарифікуватися однаково. Обирати, якою технологію користуватися, абоненти зможуть самостійно, змінюючи налаштування телефона.

Тож прийди 28 липня на Театральний майдан у Тернополі й скористайся можливістю оцінити якісний мобільний Інтернет нового покоління 4.5G від lifecell.

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up