ДТП на Бродівській: не розминулись дві іномарки. Троє осіб отримали травми

ДТП на Бродівській: не розминулись дві іномарки. Троє осіб отримали травми
  • На вул.Бродівській зіткнулись дві автівки – «Шкода» та «Рено-Меган». Аварія трапилась 24 лютого о 10.20.
     
  • Внаслідок ДТП травмувалися троє пацієнтів.

На місце події виїжджала бригада швидкої допомоги. Як повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини М. Джус, 26-річний водій «Шкоди» отримав закритий перелом правого колінного суглоба, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та закриту травму грудної клітки й після наданої медичної допомоги був шпиталізований у лікарню швидкої допомоги;

23-річний пасажир «Шкоди» отримав закриту травму грудної клітки, закриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку;

29-річний пасажир «Рено-Меган» отримав закриту травму грудної клітки, забій шийного та грудного відділів хребта й закриту черепно-мозкову травму. 23-річного та 29-річного пацієнтів, після оперативно наданої медичної допомоги, залишено на місці події, оскільки від госпіталізації вони відмовилися.

Відео дня

Також, 24 лютого о 15.11 бригада швидкої виїжджала на вул. Макаренка, до 43-річного пацієнта. Зі слів чоловіка, повертаючись з роботи, він упав біля будинку й зламав ногу. Із закритим переломом правого гомілково-ступневого суглоба травмованого пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у лікарню швидкої допомоги.

24 лютого о 12.28 бригада швидкої виїжджала на вул. 15 Квітня, до 31-річної пацієнтки. Жінка на вулиці послизнулася на кризі й упала. Із забоєм правої гомілки, розтягненням зв'язок правого гомілково-ступневого суглоба пацієнтку, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

Почастішали виїзди на алкогольні інтоксикації. Так, 25 лютого о 00.20 бригада швидкої виїжджала на вул. Куліша, до 21-річного пацієнта. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння лежав прямо на вулиці, а біля нього були батько й поліція. При огляді у хворого діагностували тремор кінцівок та переохолодження. У стані алкогольного сп’яніння та загального переохолодження пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у другу міську лікарню.

24 лютого о 9.11 бригада швидкої виїжджала на вул. 15 Квітня, до 50-річного пацієнта. На момент приїзду бригади чоловік сидів на ринку, біля кіоску на стільці. Швидку викликали перехожі, бо чоловік сказав, що далі самостійно йти не може, відчуває різку нестачу повітря. Зі слів пацієнта, стабільно зловживає алкоголем. У стані гострої алкогольної інтоксикації, порушенням психіки та поведінки унаслідок вживання алкоголю пацієнта, після наданої допомоги, шпиталізовано у наркологічне відділення, зазначив Михайло Джус.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up