25-річний юнак, судимий за дезертирство, побив літнього чоловіка до напівсмерті

25-річний юнак, судимий за дезертирство, побив літнього чоловіка до напівсмерті

Підозрюваний перебуває під вартою. Побитий чоловік досі оговтується після інциденту – експертиза підтвердила, що у нього тяжкі тілесні ушкодження, в тому числі і відкрита черепно-мозкова травма. Добивав молодик пенсіонера держаком від сокири. Світить йому до восьми років тюрми

На Теребовлянщині юнак, який жорстоко побив пенсіонера, постане перед судом. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Теребовлянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя за фактом спричинення ним тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

  • Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні  2019 року 25-річний  житель одного із сіл Теребовлянського району, колишній учасник бойових дій, приїхавши в гості до знайомої, побився там із пенсіонером, нанісши йому палицею кілька ударів, від яких останній втратив свідомість, - повідомили у прокуратурі. - Потерпілого госпіталізували, діагностувавши в нього травми, що належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Розслідування за ч.1 ст. 121 КК України завершено.

Відео дня

Як з’ясувалось, не так давно Дарницьким судом 25-рісного юнака засудили за дезертирство. Він, перебуваючи на іспитовому терміні, примудрився стати учасником конфлікту з тяжкими наслідками.

Чоловікові 25 років і, за власною інформацією «20 хвилин», березневого дня він приїхав до своєї дами серця. Її чоловік з пенсіонером саме виходили з хати і побачили парочку. Зав’язалась бійка, молодик накинувся на літнього чоловіка. Добивав його держаком від сокири.

Потерпілому 63 роки. У нього дуже серйозні травми голови, серед яких рана правої тім’яної ділянки та ознаки відкритої черепно-мозкової травми з переломом правої тім’яної кістки. Законному чоловікові теж дісталось у бійці. Проте у нього легкі тілесні ушкодження.

Підозрюваний перебуває під вартою.

Юридична довідка

Санкція інкримінованої молодикові статті Кримінального кодексу України за вчинення даного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Цьвєк

    Бидло повне на старих людей руку піднімає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up