"Анти рак. Новий спосіб життя": ТОП-5 книг, які варто прочитати, щоб бути здоровими

"Анти рак. Новий спосіб життя": ТОП-5 книг, які варто прочитати, щоб бути здоровими
  • Здоровий спосіб життя - це мистецтво. Осягнути його і продовжити життя можуть допомогти експерти.
  •  "20 хвилин" продовжує проект із цікавими підбірками сучасних книг, що читають у Тернополі. 
     

"Анти рак. Новий спосіб жити"

Девід Серван Шрайбер

Про книгу: У тридцять років у лікаря Девіда Сервана-Шрайбера діагностували рідкісну й небезпечну форму раку - гліобластому головного мозку. Але Девід не дозволив ракові знищити себе і обрав життя.  Лікар просто і доступно розповідає читачеві про природні механізми захисту від раку - починаючи від правильного харчування та ставлення до ситуації загалом. У книжці описані випадки з практики не тільки самого автора, а і його колег-онкологів, представлені факти, рецепти, таблиці і посилання на провідні наукові видання.

Відео дня

"Як не померти передчасно"

Майкл Грегер 

Про книгу: Страждаєте від високого тиску? Чай з гібіскусу допоможе вам краще за будь-які ліки від гіпертонії, не чинячи при цьому жодних побічних ефектів. Рак простати — спадкова хвороба у вашій родині? У такому разі відмовтеся від молока, а натомість додайте до свого раціону лляне насіння. А якщо непокоїть серцеве захворювання, переходьте на рослинну дієту. Автор книги — всесвітньовідомий популяризатор здорового харчування, доктор медицини Майкл Грегер докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла.

"Здоров'я на вашому столі"

Світлана Ільїна

Про книгу: Книга відомого лікаря-дієтолога Світлани Ільїної «Здоров’я на вашому столі» адресована всім, хто хоче бути здоровим і подолати недугу. Наші далекі предки набагато краще за нас знали навколишній рослинний світ, добре розумілися на лікарських властивостях рослин, уміли їх збирати, заготовляти, лікуватися ними. Людина буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо щодня споживатиме те, що дарує їй Природа.

"Зціли своє тіло та полюби його"

Луїза Хей


Про книгу: Любов — найкращий цілитель. Хочеш, щоб тебе любили? Спочатку полюби сам себе. Бути здоровим, щасливим, успішним та привабливим простіше, ніж здається. Достатньо віднайти гармонію між тілом, розумом і духом. Для цього є три звичайні правила. Дбай щодня про своє тіло. Позитивно стався до себе та життя. Віднайди сильний духовний зв’язок. Здавалося б, так легко. Але як у світі стресів та переживань знайти потрібний баланс, щоб постояти на цих трьох китах?

"Зовнішня історія" 

Яель Адлер

Про книгу: А ви знали, що шкіра - найбільший орган нашого тіла? Це наш зовнішній шар, захисна оболонка, камуфляж, антена, яка допомагає взаємодіяти з довкіллям. На одному квадратному сантиметрі шкіри міститься майже 2500 рецепторів. Тільки уявіть - шкіра здатна слухати й нюхати! А ще вимірювати температуру, поглинати світло, перетворюючи його на тепло. Вона захищає нас, але й сама потребує захисту. Бо на шкірі живе величезна кількість бактерій, грибків, вірусів та паразитів. Шкіра - це карта, яка відображає все, що відбувається в нас усередині. Хочете навчитися читати її?

Яка ваша цлюблена книга із психологічної літератури? Які ще підбірки Вам було б цікаво побачити на сайті "20 хвилин". Відповідь залишайте у коментарях.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up