Вибори ректора педуніверситету будуть 8 листопада

Вибори ректора педуніверситету будуть 8 листопада

У Тернопільському педуніверситеті активно готуються до виборів нового очільника університету, які пройдуть 8 листопада. Однак на сьогоднішній день ще не надійшло жодної заяви від охочих очолити заклад

Першу заяву, за інформацією чинного очільника, зареєструють завтра, 11 жовтня. Документи у МОН, до слова,  претенденти можуть подавати до 13 жовтня. 

- Підготовка іде повним ходом, оргкомітет затверджений, виборча комісія, проведено вибори виборщиків серед студентів, працівників закладу, лаборантів, - каже ректор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка Володимир Кравець. – Все іде за графіком. Вибори проходитимуть 8 листопада,  з 9.00 до 17.00. Факультети будуть підходити до головного корпусу, тут будуть стояти кабіни  для голосування. Перед цим наші претенденти повинні представити  свої програми, поспілкуватись з колективами, факультетами. 

Хто стане ректором, за словами пана Кравця, стане відомо у той же день. Переможець повинен набрати 50 голосів плюс один. 

Відео дня

- Звісно, що про ймовірних претендентів говорять в закладі, - додає він. – Є вже навіть рішення  рад деяких факультетів, яким вони рекомендують на посаду ректора людину, яка, на їхню думку, найбільше відповідає вимогам –  це Буяк Богдан Богданович, проректор з наукової роботи.

Поки триватимуть вибори і відбуватимуться офіційні призначення, університетом швидше за все, керуватиме Володимир Кравець.

- У мене контракт до 18 жовтня, а далі як МОН забажає – продовжити на той термін, поки будуть проходити вибори і призначення і так далі, чи ні, - каже Володимир Кравець. -  Це вже їхні проблеми. В мене вибір зроблений.

Після закінченням роботи на посаді ректора, пан Кравець, як ми писали раніше, і далі займатиметься викладацькою діяльністю.

Читайте також: "Це ж не трон, щоб його передавати», - Володимир Кравець про вибори ректора в педуніверситеті

- Поки ще є  порох в порохівницях, і поки ще студенти сприймають, буду викладати, - додає він. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Розплідник корупції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up