Партнер рубрики Події

Горбатий міст перекрили, затори аж до об'їзної

Горбатий міст перекрили,  затори аж до об'їзної
  • "Тернопільміськсвітло" замінюють чотири аварійні електроопори на "Горбатому" мості.
  • Щоб потрапити на ринок через об'їзну, доведеться стояти в пробках

Працівники кажуть, що про перекриття повідомляли заздалегідь, це узгодили з патрульною поліцією.

Рух через міст обіцяють відновити після 14:00, повідомляють комунальники.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Ні, то вже звиздець повний! Як, в робочий день, в робочий час взяти і паралізувати місто?!

    От суки. Та в такому місті вже просто страшно жити. Тут ідіоти стовпи міняють, там аварія і все, місто стоїть. І ніяка швидка, ніяка пожежна чи поліція нікуди вже не доїде! Не місто, а просто знахідка для терористів!

    Прокуратури в нас нема, це точно, а СБУ ще залишилось? Панове, вам не здається що ту бидлоту чиновницьку вже пора за фаберже брати, отих надалчиків бруківочних, бо ж великою бідою може закінчитись!

    Anonymous reply Anonymous

    агов, попустися. в них тоже робочий день

    Anonymous reply Anonymous

    Ніде в цивілізованому світі такі роботи, коли потрібно перекривати рух, вдень не виконують! Вибирають час, коли трафік мінімальний - вночі, вихідні, святкові. І не тільки в світі, мало в якому місті України можуть дозволити собі так поступати, як тернопільська бидлота. І це при тому, що в місті практично нема магістральних проїздів. Не місто, а хутір глухий.

    Петро Білецький reply Anonymous

    в них має бути робоча ніч

    бурундук reply Петро Білецький

    всі спати хочуть, того вночі і ремонт неякісний вийде - того ти сам маєш бути зацікавлений потерпіти пару годин

    Петро Білецький reply бурундук

    Хай сплять вдень, а вночі працюють
  • Герасимчук Ростислав

    Могли б такий ремонт і вночі зробити, навіщо все місто паралізувати? БАРАНИ БЕЗМОЗГЛІ.

    Anonymous reply Герасимчук Ростислав

    ви всі такі розумні, а самі вночі працюєте? (я не про сидіти вдома і в компі клацати). До того ж вночі ніц не видно, той стовп ше  впав би

    Герасимчук Ростислав reply Anonymous

    А перекрити все місто без попередження це нормально?

    Anonymous reply Герасимчук Ростислав

    не все місто, а міст) а ти хочеш, щоб тобі персонально повідомляли?

    Anonymous reply Anonymous

    А крім цього моста в Тернополі ще багато де можна проїхати?! А ну, оголоси весь список, скільки в нас ще проїздів по місту?

    Дебіли, бля...

    Герасимчук Ростислав reply Anonymous

    бурундук reply Герасимчук Ростислав

    які всі злі

    Петро Білецький reply Герасимчук Ростислав

    Якщо ти непрацював на державній роботі то ти того не поймеш. Там чим більша посада  ти більші дибіли сидять в кріслах і керують не так як правиль і потрібно, а в залежності від настрою і вигоди. Встав сьогодні не з тої ноги,  або жінка вчора не дала, то він зробить западло всьому місту

    Герасимчук Ростислав reply Петро Білецький

    Згоден. Навіть скажу більше - кожен держслужбовець це клятий хабарник та нероба, для Мене особисто держслужбовець прирівнюється до беркута чи мента.

    Anonymous reply Герасимчук Ростислав

    цікаво, а ти ким працюєш? податки платиш?

    Петро Білецький reply Anonymous

    Коли я бачу людину яка питає когось чи він платить податки, в мене це відразу викликає посмішку. Або ця людина той самий держслужбовиць, або хтось з його сімї. Або просто ця людина хвора на голову. Вимагати в когось в нашій державі платити полатки це лецимірство або дибілізм. За шо платити ?? На шо ті гроші підуть ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up