Партнер рубрики Події

"Ще в лікарні, почуваюсь не дуже": інженер "Коменерго" озвучив свою версію конфлікту із сім'єю Гринчуків

"Ще в лікарні, почуваюсь не дуже": інженер "Коменерго" озвучив свою версію конфлікту із сім'єю Гринчуків
  • Конфлікт між сім'єю Гринчуків та головним інженером "Коменерго" Михайлом Сіянчуком трапився 12 вересня. 
  • Зі слів жінки, працівник заблокував їй виїзд, нагрубіянив і був п'яним. Вона розповіла чоловікові, той каже, що із паном Сіянчуком була лише розмова. 
  • Сам інженер стверджує, що його побили. Чоловік досі у лікарні. У поліції відкрито два кримінальних провадження. 

З чого розпочався конфлікт та як він розвивався журналістам розповідали і Христина, і Микола Гринчук. Зв'язатися із головним інженером раніше не вдалось. Від його імені говорив директор "Коменерго" та працівники. Детальніше читайте тут: Конфлікт між сім'єю фрі-файтера Гринчука та інженером "Коменерго": де "постраждалий"

Станом на 24 вересня головний інженер Михайло Сіянчук у лікарні. Журналістці "20 хвилин" він розповів свою версію подій. Часу у чоловіка було обмаль, бо, за його словами, проходить різні процедури.

 - 12 вересня близько 13.00 я своїм авто привіз газозварювальний апарат до підсобного приміщення ТОВ "Тернопіль-Коменерго", оскільки трактор в цей день знаходився на профілактиці, - розповідає чоловік. - Працівники товариства вивантажили балони, я закрив багажник і заднім ходом виїхав, розвернувся і побачивши, що вже майже перша година, вирішив їхати на обід. Від’їхавши кілька метрів я згадав, що забув барсетку в кабінеті. Зупинився, і, не закриваючи двері машини, пішов в кабінет, взяв барсетку. Спускаючись сходами, почув крик жінки. Працівники товариства, які вивантажували балони, бачили, що я іду до машини і чули, як ця жіночка кричала. Побачивши мене, вона почала мене обзивати, на що я її запитав, чи вона не побачила знака, після чого сів в машину і поїхав. Коли я підходив до автомобілів Христина Гринчук знімала на мобільний телефон мій автомобіль. В дзеркало заднього виду я побачив, як ця жіночка взяла знак, який попереджував "В'їзд не блокувати" та викинула його на газон.

Відео дня

А близько 16.00, як розповідає пан Михайло, в його кабінет зайшов незнайомий йому чоловік, який закрив двері.

- Я сказав щоб відкрив двері, на що він повернувся і закрив двері на замок після чого наніс мені тілесні пошкодження, - продовжує пан Михайло. - Щодо подробиць побиття, я б не хотів це в деталях розказувати. Це все є в справі до судового розслідування. Одне скажу, що перший раз в житті був в такій ситуації, коли не вияснивши ситуації тебе починають лупцювати, і то професійно.

Чоловік каже, що не звертався за меддопомогою в день побиття, бо  думав що все пройде, а прийшовши додому у нього погіршився стан здоров'я, він не спав до ранку.

- Тоді на другий день я звернувся в травмпункт і в лікарню (поліклініку) за місцем обліку, - каже Михайло Сіянчук. - Стосовно стану алкогольного сп'яніння у день конфлікту, то про мій стан можуть розповісти працівники підприємства, я ж був за кермом і не міг собі це дозволити. 

Зараз чоловік на стаціонарному лікуванні. Каже, що почувається не дуже добре.

В той же час Микола Гринчук заперечує факт побиття і каже, що просто говорив із чоловіком. А заяви про побиття - наклеп. І час від часу із дружиною цікавляться, як проходить слідство. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (90)
  • Петро Білецький

    Я зі статті нічого не зрозумів, це що розборки між хіпстерами чи шо ??
  • Lubomir Kozak

    Пездабол і підер!
  • Михайло Бджола

    ЗА  ТАКЕ  ТРЕБА  ВІДПОВІДАТИ  ,  ЧОМУ  ВІН  НЕ. ЗАПИТАВ  У  СВОЄЇ  ДРУЖИНИ  ,  ЧОМУ  ВОНА  ПОСТАВИЛА. СВОЄ. АВТО  В  ЗАБОРОНЕНОМУ  МІСЦІ .  ПОЛУЧАЄТЬСЯ  ,  ЩО  ЇЇ  ВСЕ  МОЖНА. ,  БО  ЇЇ  ЧОЛОВІК  ПРОФЕСІЙНИЙ  БОЄЦЬ  .
  • Дмитрий Викторович

    ЯжЕмАтЬ и картоха ФРИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up