Партнер рубрики Події

Що буде з єдиним в Центрі громадським туалетом

Що буде з єдиним в Центрі громадським туалетом
  • Громадський туалет в Центрі, який поки що працює, розташований за “Перемогою”.
  • Він відкритий щодня з 8.00 до 21.00. Туалет платний - 2 грн. 
  • Як розповіла працівниця пані Дарія, цей туалет планують зносити.

- Туалет ніби збиралися відремонтувати, але тепер його хочуть зносити, - каже пані Дарія. - Його ж приватизували. Ніби офіси якісь хочуть робити. А туалетів в Центрі взагалі немає ніде. 

Читайте також: Які туалети в тернопільських парках

Жінка розповіла, що працює там уже більше десяти років. У неї є напарниця, з якою вони міняються.

Відео дня

- Колись ще, як не було будови поруч, то нас по двоє сиділо - касир і прибиральниця, - розповідає пані Дарія. - Сюди і більше людей ходило. Десь два роки тому туалет на півроку закрили, потім знову відкрили. Зараз багато людей і не знають про цей туалет, бо до нього було кілька проходів, а їх позагороджували. Тепер вхід є лише з однієї сторони “Перемоги”. 

У приміщенні працює і чоловічий, і жіночий туалет. Пані Дарія каже, що за порядком сама стежить - із зібраних коштів жінка оплачує світло, воду, купує побутову хімію, туалетний папір, мило, лампочки. Але ремонт просто необхідний. 

- Раніше ж показували якийсь проект, як має виглядати цей туалет, але ніхто нічого не зробив, - продовжує співрозмовниця. - Тут би дах перекрити, підвести до бачків воду і все. Плитка тут нормальна, умивальники є. 

У 2014-ому році громадську вбиральню за "Перемогою" приватизували, сплативши 199 176 гривень із ПДВ. А рік тому приміщення викупило одне з приватних будівельних підприємств. У якому попросили журналіста надіслати нформаційний запит щодо того, чи справді планують зносити це приміщення, на підприємстві не відповіли. Станом на 4 липня на запит від 1 травня 2017-ого року відповіді досі немає.

А у міській раді повідомили, що у відділі Державного архітектурно-будівельного контролю жодної інформації щодо зносу приміщенні громадського туалету та його альтернативи - немає.

- Згідно з Єдиним реєстром отриманих повідомлень про початок виконання будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про початок виконання підготовчих будівельних робіт, виданих дозволів на виконання будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про готовність об’єкта до експлуатації та виданих сертифікатів, відмов у реєстрації таких декларацій та у видачі таких дозволів у відділі Державного архітектурно-будівельного контролю відсутня інформація щодо реконструкції об’єкта за адресою бульвар Т.Шевченка,27а, - повідомили у міській раді. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігорко Ігорко

    відкриють новий ресторан))))))))))))))))
  • Uragans Vasils

    Ну майже 200 тис грн. Приміщення під 100 квадратів плюс прилегла територія. Центр. Дивно. І ще писали три роки тому що то надала двоюрідний брат чи то кум. Добре що за гроші але ціна дивна і тоді говорилося що ціна занижена, бо забовязані по угоді провести ремонти, і ніякого зміни призначення будівлі. Ще тоді журналісти всереду за три години з 9.00до 12.00 нарахували на 600 гривень клієнтів. Тому і все було дивно. Що продається приміщення за ціну півроку роботи. Але тепер всі все забули, і буде новий кабак вцентрі...задурно бо кімната в гуртожитку дорожче куштує.
  • Людмила Лукіян

    а що? у нашому дворі є туалет. безкоштовний :-(

    якщо чесно, то краще піти в Козу, Файне, там і безкоштовно, і приємніше.

    Novo Nomo reply Людмила Лукіян

    100% заходиш в файне чисто гарно,сервіс

    вийшов не смердиш

    а тут дав 2 грн-ще парфум на цілий день-пахнеш
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up