Партнер рубрики Події

Судитимуть обвинуваченого у резонансній аварії поблизу с.Біла, в якій загинули двоє людей

Судитимуть обвинуваченого у резонансній аварії поблизу с.Біла, в якій загинули двоє людей

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який, керуючи власним автомобілем SKODA Superb, 15 травня 2019 року на перехресті автодоріг «Обхід м. Тернопіль» та «Тернопіль-Броди», допустив зіткнення з «ВАЗ-2101», в результаті якого загинули 2 людей.

В одну мить Галина Гарматій втратила чоловіка і маму. Аварія, що відібрала життя двох її найрідніших людей, трапилась 15 травня близько 11:20 на перехресті поблизу с. Біла. Там зіткнулись ВАЗ і «Шкода».

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений, керуючи технічно справним автомобілем SKODA Superb, рухаючись з двома пасажирами автодорогою «Броди-Тернопіль», не був достатньо уважним, не стежив належно за дорожньою обстановкою, і, наближаючись другорядною дорогою до нерегульованого перехрестя із головною дорогою «Обхід м. Тернополя», він не зупинився перед дорожнім знаком «Проїзд без зупинки заборонено», повідомляє прокуратура Тернопільської області.

Виїхавши із порушенням вказаних вимог ПДР України на нерегульоване перехрестя, правопорушник створив аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху, зокрема для водія автомобіля ВАЗ-2101, позбавивши його своїми односторонніми діями можливості запобігти настанню ДТП та допустив зіткнення транспортних засобів.

Відео дня

Унаслідок зіткнення водій та пасажир «ВАЗ 2101» отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям, а пасажир «SKODA Superb» ¬¬ тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Слідство за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть 2 потерпілих та заподіяло потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості ) завершено.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Мар'яна Гудзь

    Діти залишилися сиротами і батька ніхто не поверне
  • Микола Олійник

    Це 2 раз тиждень

    Миша Кум reply Микола Олійник

    Мені здається що на проблемних участках дороги дуже сильно помагає кільце, як  із гайовским перехрестям ,чим більше перехрестя тим більше кільце!!!

    Vasja Fetsyo reply Микола Олійник

    Микола Олійник це ще з травня
  • Микола Олійник

    Тре пост поставити
  • Andrii Hutsaliuk

    Це дуже сумно
    ПДР написані кров"ю
    Будьте уважні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up