Партнер рубрики Події

ТОП-5 книг англійською для тих, хто починає її вчити

ТОП-5 книг англійською для тих, хто починає її вчити
  • Щоб читати англійською, зовсім не обов’язково знати мову досконало. Найлегші книги цілком під силу навіть початківцям..
  • Сьогодні в нашій добірці — 10 найкращих книг англійською для рівня А1-А2. 

1. "Меррі Попінс" Памела Ліндон Треверс

Про книгу: Ця казкова повість про дивовижні пригоди Мері Поппінс і її непосидючих вихованців належить до золотого фонду світової дитячої літератури. Твір екранізований і полюбився дітворі всього світу. Ми рекомендуємо оригінальну версію англійською, зате з коментарями і словником для більш ефективного занурення. Книжка про Мері Попінс вкрай набагато глибше, ніж просто хороша дитяча література. Звичайно ж , на поверхні - пригоди найкращої в світі няньки та її непосидючих підопічних. Але якщо копнути глибше… то відносини героїв тут суто з англійським присмаком.

2. "Острів скарбів" Роберт Стівенсон 

Відео дня

Про книгу: Пірати, таємнича карта, скарби капітана Флінта і такі знайомі, але не менш неймовірні пригоди в погоні за ними — в «Острові Скарбів» мовою оригіналу. Таємнича карта, небезпечна експедиція, пірати — в цій історії є все для тих, хто захоплюється неймовірними пригодами. Головний герой роману, юний Джім Гокінс, бере участь у пошуку скарбів, які заховані на відлюдному острові знаменитим капітаном Флінтом. Сміливість і відвага Джіма та його друзів перемагають хитрість і жорстокість одноногого Джона Сільвера й допомагають їм знайти скарб і благополучно повернутися додому.

3. "Робінзон Крузо" Даніель Дефо

Про книгу: Навряд чи хтось не читав хоча б частково історію сміливого моряка, який застряг на безлюдному (як він спершу думав) острові і намагався там вижити. Історія Робінзона — це філософська розповідь про мужнього та кмітливого чоловіка, який зумів вижити й не здичавіти поза межами цивілізації завдяки своєму сильному духу і працьовитості. Читається легко, а якщо тримти поряд словник - можна наповнити свій запас та добряче підтягнути мову. 

4. "Аліса в країні чудес" Льюіс Кррол

Про книгу: Алісу знають, люблять, читали і бачили всі. А ви знали, що спочатку, понад 150 років тому, Аліса була зовсім не в Країні Чудес, а під землею (Alice’s Adventures Under Ground)? А тепер пропонуємо дізнатися, як звуть героїв і як називаються чарівні місця їх пригод англійською. Англійська дівчинка Аліса сидить зі свою сестрою на березі річки. Їй не цікава книжка, яку читає їй сестра, адже в ній немає малюнків, і мало не засинає. Аж раптом поруч пробігає Білий Кролик з годинником, кудись поспішаючи, і Аліса біжить за ним. 

5. "Форест Гамп" Вінстон Грум

Про книгу: Неймовірно добра історія успіху Фореста Гампа, знайома кожному за фільмом, який отримав відразу 6 Оскарів. Відмінна новина в тому, що, знаючи англійську на середньому рівні, ви вже можете прочитати її в оригіналі. Хоча поки що і в адаптованій версії. У книзі пропонують скорочений та адаптований текст рівня Intermediate.

А які книги англійською порекомендуєте ви? Відповідь залишайте у коментарях. 



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up