Партнер рубрики Події

Топ-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"

Топ-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"

Медики боряться за життя дівчинки, яка постраждала у ДТП, смерть хлопця, якого побили біля нічного клубу, історії про неймовірні краєвиди піщаного кар'єру та великого коропа, якого зловили у Ставі, - такі новини отримали найбільше переглядів на сайті "20 хвилин" минулого тижня. 

Помоліться за 5-річну Вікусю, яка вижила у смертельному ДТП, але досі в комі (28 380 переглядів)

Тернопільські лікарі продовжують боротися за життя дівчинки. Ізраїльські медики відмовилися транспортувати дитину за кордон, адже та – у важкому стані. Рідні просять усіх небайдужих помолитися за здоров’я маленької Вікусі.

Відео дня

20-річний Віталій, якого побили біля нічного клубу, помер у лікарні (19256 переглядів)

Хлопця кілька разів вдарили в голову пістолетом вночі 30 червня біля нічного клубу Allure. У лікарню його привезли з діагнозом клінічна смерть. Віталій пробув в комі 8 днів. Помер хлопець ввечері в неділю, 8 липня. 

Фото дня: У кар’єрі біля Збаража – став із аквамариновим кольором води (6437 переглядів)

У піщаний кар'єр в селі Капустинці, що знаходиться поблизу Збаража, часто з’їжджаються туристи. Адже тут можна зробити чудову фотосесію. Родзинкою кар'єру є став з аквамариновим кольором води.

Мама шукає чоловіка, який 3 липня на мості біля техуніверситету врятував її 2-річного сина (5216 переглядів)

Тимофій, якому 2 роки і 2 місяці, ледь не помер від задухи 3 липня, коли їхав з мамою в авто. Це трапилось близько 12.10. Жінка зупинилась на мості біля техуніверситету і дістала малюка з авто. Врятував малюка чоловік, який зупинився позаду на сірому авто. Жінка хоче знайти чоловіка, щоб подякувати. 

У Тернопільському ставі спіймали величезного коропа (4455 переглядів)

Великого розміру рибу впіймали на Тернопільському ставі. Відео, як витягують здобич розмістили у соцмережах. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Люба Поліщук

    Змішали в купу все... ви нелюди? Мало місця в вашій ґазеті розділити новини?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up