Топ-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"

Топ-5 подій тижня на сайті "20 хвилин"

Медики боряться за життя дівчинки, яка постраждала у ДТП, смерть хлопця, якого побили біля нічного клубу, історії про неймовірні краєвиди піщаного кар'єру та великого коропа, якого зловили у Ставі, - такі новини отримали найбільше переглядів на сайті "20 хвилин" минулого тижня. 

Помоліться за 5-річну Вікусю, яка вижила у смертельному ДТП, але досі в комі (28 380 переглядів)

Тернопільські лікарі продовжують боротися за життя дівчинки. Ізраїльські медики відмовилися транспортувати дитину за кордон, адже та – у важкому стані. Рідні просять усіх небайдужих помолитися за здоров’я маленької Вікусі.

Відео дня

20-річний Віталій, якого побили біля нічного клубу, помер у лікарні (19256 переглядів)

Хлопця кілька разів вдарили в голову пістолетом вночі 30 червня біля нічного клубу Allure. У лікарню його привезли з діагнозом клінічна смерть. Віталій пробув в комі 8 днів. Помер хлопець ввечері в неділю, 8 липня. 

Фото дня: У кар’єрі біля Збаража – став із аквамариновим кольором води (6437 переглядів)

У піщаний кар'єр в селі Капустинці, що знаходиться поблизу Збаража, часто з’їжджаються туристи. Адже тут можна зробити чудову фотосесію. Родзинкою кар'єру є став з аквамариновим кольором води.

Мама шукає чоловіка, який 3 липня на мості біля техуніверситету врятував її 2-річного сина (5216 переглядів)

Тимофій, якому 2 роки і 2 місяці, ледь не помер від задухи 3 липня, коли їхав з мамою в авто. Це трапилось близько 12.10. Жінка зупинилась на мості біля техуніверситету і дістала малюка з авто. Врятував малюка чоловік, який зупинився позаду на сірому авто. Жінка хоче знайти чоловіка, щоб подякувати. 

У Тернопільському ставі спіймали величезного коропа (4455 переглядів)

Великого розміру рибу впіймали на Тернопільському ставі. Відео, як витягують здобич розмістили у соцмережах. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Люба Поліщук

    Змішали в купу все... ви нелюди? Мало місця в вашій ґазеті розділити новини?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up