Партнер рубрики Події

Україна замінить всі російські деталі на своїй бойовій техніці

Україна замінить всі російські деталі на своїй бойовій техніці
У зв'язку із російською агресією проти України державний концерн "Укроборонпром" розпочав масштабну програму імпортозаміщення.

Про це на брифінгу заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Це дозволить якнайшвидше розробити українські аналоги всіх російських деталей та комплектуючих для забезпечення безперебійного процесу виробництва й ремонту бойової техніки, військового обладнання тощо. Щодо російських запчастин, які неможливо виробити в Україні, концерн здійснює так звану імпортозаміну - підписує договір з представниками країн ЄС та НАТО - компаніями зі світовими іменами", - зазначив він.

Наразі, за словами Лисенка, нараховується понад 30 тисяч найменувань комплектуючих, які можливо виробляти в Україні. На сьогодні "Укроборонпром" вже виконав третину завдання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 08:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up