Партнер рубрики Події

З квитком чи без? Як їздять тернополяни у громадському транспорті

З квитком чи без? Як їздять тернополяни у громадському транспорті

Контролери почали працювати у тернопільських маршрутках ще з 1 березня цього року. Вони перевіряють, чи є квитки з валідатора у пасажирів.

 

Ми запитали у пасажирів громадського транспорту, чи беруть квитки у водія і чи вже когось штрафували контролери.

- Бачу як багато людей дають гроші і не беруть ніяких талончиків, - розповідає пані Ірина. - Декілька разів маршрутку, якою я їхала перевіряв, контролер і робив зауваження пасажирам.

Тернополянка Ольга Стрильцова користується карткою тернополянина для оплати, відтак завжди отримує квиток.

Відео дня

- Ще ніколи не бачила, щоб штрафували когось. Здебільшого люди беруть квитки, - каже жінка.

Ігор Грубель вже четвертий рік навчається у Тернополі. Він немісцевий, тому платить за проїзд готівкою.

- Завжди беру квиток, оскільки неодноразово був свідком як штрафували пасажирів, які не мали квитка, - каже хлопець. 

- Постійно розплачуюся готівкою, - каже Ірина Адамчук. - Не маю тернопільської прописки, то не робила ніякої карточки. Ніколи ще не брала квитка і якось контролери мене оминають, на щастя (сміється - прим.ред).

Катерина - зі Зборівського району. Але у Тернополі їй доводиться бувати по справах дуже часто.

- Розраховуюся готівкою. Ніколи не бачила, щоб когось штрафували. Мабуть, люди вже знають правила і мають квитки, - припускає жінка.

Тернополянка Олена має картку тернополянина.

- Ніколи ще не зустрічалася з контролерами. Але мені боятися нічого, я їжджу за правилами, - каже вона.

Не траплялися контролери й пані Ользі з Тернополя.

- Оплату завжди роблю готівкою, інколи забуваю про квиток. Але, на щастя, не було на моїх маршрутах контролерів, - каже жінка.

Як повідомляють у міськраді, нещодавно у тролейбусах та маршрутках провели контрольну перевірку, під час якої контролери виявили більше 100 пасажирів маршруток, які їхали без квитків. Усім їм зробили зауваження. А одному з пасажирів контролери разом з працівниками поліції виписали штраф у розмірі 200 грн.

У міськраді наголошують, аби тернополяни були відповідальними та вимагали у водіїв громадського транспорту разовий документ на право проїзду (квиток), роздрукований з валідатора.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Кажете щоб люди вимагали квиток у водія ,то я вам скажу так ,що на початках я теж вимагав квитка у водія ,і декілька разів чув такі фрази через зуби "нах..... вам ті квитки ніби воно щось дає" .І таких наглих водіїв було купа у котрих вимагаєш квиток ,а вони на тебе так подивляться ніби ти у них щось вкрав . Після таких висловлювань я купив собі звичайний електронний проїзний і маю чистий спокій плюс на одну гривню дешевше ,і квиток завжди присутній . Люди купляйте собі електронні проїзні і будете задоволені . Мені той квиток за місяць окупився та і 20 гривень то не є дуже великі гроші
  • David Starr

    Бардак починається із малого, нашим людям хоч кіл на голові теши: "якось буде" )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up