Партнер рубрики Події

Жіночий гороскоп на весну від відомого астролога

Жіночий гороскоп на весну від відомого астролога

Якою буде весна для жінок різних знаків Зодіаку, розповів відомий український астролог Хаял Алекперов.

 

Якою буде ця весна для жінок різних знаків Зодіаку, розповів відомий український астролог Хаял Алекперов. Про це пише "КП в Україні".

Овен

Весна обіцяє жінкам-Овнам позитивні зміни. Досить імовірно, що ви по-новому подивіться на світ, а тому відкриєте в собі чимало нових граней. Щоб це не було - незвичне хобі або прихований талант - не бійтеся проявити себе, сміливіше беріться за незвичні починання. Фортуна - теж жінка, і вона не на вашій стороні.

Телець

Відео дня

Жінки-Тельці цієї весни зможуть по-справжньому перевтілитись. Не бійтеся експериментів зі стилем, кольором і довжиною волосся. Головне у всьому цьому - ваше внутрішнє відчуття. Саме любов до себе стане головним паливом, яке допоможе вам дістатися до успіху.

Близнюки

Ця весна пройде для Близнюків під знаком любові. Представниці прекрасної статі будуть в центрі уваги. А тому компліменти та знаки уваги від чоловіків стануть для вас звичною справою. Зірки радять тим Тельцям, чиє серце вільно, використовувати таку прекрасну можливість, щоб змінити своє особисте життя.

Рак

З приходом весни у жінок-Раків прокинеться небувала чуттєвість і магнетизм. Рада зірок - не бійтеся бути собою. Ваша природність закохує. І чим краще ви навчитеся цим користуватися, тим більше у вас шансів стати щасливими в коханні.

Лев

Жінки-Леви - справжні борці. Вони звикли сміливо досягати своїх цілей і йти напролом. Але зірки радять вам цієї весни хоч зрідка виявляти свої слабкості. Дозвольте вам допомогти. Швидше за все, саме так ви зумієте досягти успіху.

Діва

Діви - неймовірно вимогливі до власної персони. Вони подовгу картають себе за скоєні помилки і від цього відчувають невпевненість. Але цієї весни у Дів вийде, нарешті, домовитися з собою. Навчитися відпочивати без суєти, прийняти свої промахи , пережити їх і рухатися далі. Головне - зробити перший крок у цьому напрямку вже на початку березня.

Терези

Ця весна для прекрасних представниць знаку Терези - відмінний шанс позбутися від баласту в їх житті. Припинити спілкування з людьми, які нав'язують комплекси і песимістичні думки, розлучитися зі шкідливими звичками - все це вам під силу. Не бійтеся зробити такий крок, і відкрити двері щастя, яке стукає у ваше життя.

Скорпіон

Вже з початку весни постарайтеся оголосити війну своєму самоїдство. Частіше хваліть себе, робіть компліменти власному відбиттю в дзеркалі. Не забувайте про те, що будь-який успіх починається тільки з любові до себе і оптимізму. А вже повірте, зірки безсумнівно обдарують вас можливостями прийти до нових вершин.

Стрілець

Ця весна відкриє перед вами потрібні двері. Будь-які починання жінок-Стрільців будуть йти як по маслу. Головна умова - частіше прислухатися до власної інтуїції. Кінець весни - сприятливий час, щоб зайнятися своїм здоров'ям. Будь-які дії, спрямовані на зміцнення імунітету, будуть мати успіх.

Козеріг

Зірки радять жінкам-Козерогам переглянути своє ставлення до власного організму. Правильний режим дня, збалансоване харчування і спорт - то що допоможе вам не тільки відчувати себе добре, але і чудово організовує. А це дуже до речі, враховуючи те, що весна буде насиченою. Ділові зустрічі, нові перспективи і корисні знайомства - все це зажадає від вас внутрішніх ресурсів. Постарайтеся вчасно їх поповнити.

Водолій

Жінкам-Водоліям варто більше часу приділити собі та своїм бажанням. Похід в спа, вечір з улюбленою книгою або подорож, про яку ви мріяли - щоб це не було, варто виконати хоча б кілька своїх "хочу". Так ви не тільки піднімете свій настрій, але і запрограмуєте себе на подальші успіхи.

Риби

Для жінок-Риб весна - чудовий період, щоб розібратися зі сварками і розбіжностями. Зараз вам буде дуже легко зрозуміти оточуючих людей і мирно вирішити навіть самі спірні питання. Скористайтеся цим, щоб зробити простір навколо себе гармонійною і сприятливим.



 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up