З таким сніданком навіть найхолодніший зимовий ранок буде приємним і теплим.
Оригінальні та апетитні страви пропонує приготувати smachno.ua
1. Розрізаємо авокадо на половинки і видаляємо кісточки. Ложкою видаляємо трохи м’якоті з центру кожної половинки авокадо, щоб яйце повністю помістилося.
2. Викладаємо авокадо в сковороду без ручки або форму для випічки (краще якщо плоди будуть щільно стикатися один з одним).
3. У кожну половинку розбиваємо по одному яйцю. Зверху посипаємо сіллю і сумішшю перців або трав.
4. Нагріваємо духовку до 210С.
5. Випікаємо авокадо з яйцями приблизно 15-20 хвилин.
6. Виймаємо з духовки, посипаємо зеленою цибулькою і подаємо.
Для теплої каші: | |||
Хурма | 2 шт. | ||
Мандарини | 2 шт. | ||
Яблуко | 1 шт. | ||
Лимон | 1 шт. | ||
Корінь імбиру | 2 см | ||
Вівсяні пластівці | 90 г | ||
Молоко (3,2%) | 250 мл | ||
Вершкове масло | 20 г | ||
Куркума (мелена) | 5 г | ||
Кориця (мелена) | 4 г | ||
Насіння льону | 20 г | ||
Сіль | 2,5 г | ||
Мед | 25 г | ||
Для холодної каші | |||
Хурма | 2 шт. | ||
Мандарини | 2 шт. | ||
Яблуко | 1 шт. | ||
Лимон | 1 шт. | ||
Корінь імбиру | 2 см | ||
Вівсяні пластівці | 90 г | ||
Молоко (3,2%) | 250 мл | ||
Куркума (мелена) | 5 г | ||
Кориця (мелена) | 4 г | ||
Насіння льону | 40 г | ||
Сіль | 2,5 г | ||
Оливкова олія | 5 мл | ||
Для подачі: | |||
Хурма | 1 шт. | ||
Яблуко | 1 шт. | ||
Лимон | 1 шт. |
Складові:
Готові солоні сирники подаємо зі сметанним соусом (сметана збита разом із зеленою цибулею).
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер