Підкорює "Голос Країни" вдруге: чому 17-річний Роман Сасанчин з Тернопільщини повернувся на шоу

Підкорює "Голос Країни" вдруге: чому 17-річний Роман Сасанчин з Тернопільщини повернувся на шоу
  • Переможець телешоу "Голос країни. Діти" Роман Сасанчин з Тернопільщини знову на телевізійних екранах. У ефірі 1 березня хлопець підкорив своїм голосом усіх суддів 10-го сезону "Голосу країни" та потрапив у команду Дана Балана. 
  • Ексклюзивне інтерв'ю для "20 хвилин". 

Уперше на телеекранах 10-річний Роман Сасанчин із села Садки Заліщицького району з'явився 7 років тому. Тернопільщина вболівала за хлопчика, вболівала і вся Україна. У команді тренерки Тіни Кароль талановитий школяр у 2015-му році став "Найкращим дитячим голосом країни". 

Зараз у 10-му сезоні "Голосу країни"  Роман Сасанчин змагатиметься за перемогу в команді Дана Балана. Хлопець поділився з читачами "20 хвилин" емоціями від "Сліпих прослуховувань" та планами на майбутнє. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Поділись своїми емоцціями з кастингу? 

- Перед сценою я дуже переживав. Зйомки тривали від 7-ї ранку,і я весь день "гриз себе" навіть не міг присісти, бо хвилювався. Уже коли виходив на сцену, то сконцентрувався на пісні. І коли я заспівав,  до мене почали повертатись судді. Тоді я вже видихнув з полегшенням. Емоцій словами не передати.

- Ти починав із "Голосу. Діти", що змінилось за цей час? Що дала тобі перемога?

- Цей проєкт дав мені дуже багато, але насправді він дуже відрізняється від дорослого "Голосу". Там я ще зовсім дитина. Для мене це було щось неймовірне, просто як казка. Після перемоги почувався дуже щасливим. Після "Голосу" було дуже багато запрошень, концертів. Це все мене надихало, і я завжди хотів більшого. Зараз маю цей шанс.

- Чому ти вирішив знову піти на "Голос країни"?

Я захотів знову спробувати свої сили. Перевірити себе. Зараз хочу досягти тих самих вершин. З цього проєкту, я переконаний, мене будуть пам'ятати вже набагато довше, ніж на попередньому. Сподіваюсь, що у мене все вийде. 

- Хто підтримував тебе?

- Мама. Вона була зі мною на відборі. Коли я вже побачив в ефірі, то навіть не міг уявити, що вона переживала так сильно. Удома вболівали тато і сестричка, друзі підтримували, однокурсники, викладачі. На таких виступах підтримка дуже важлива. Усі дуже втішились, коли я пройшов далі. Коли збоку є хтось рідний, це додає сил краще заспівати і впевненіше почуватись.

- Ти обрав команду Дана Балана? Чому?

Я вирішив, що глядачеві має бути цікавіше, якщо я буду не з Тіною, а з іншим тренером. Тому от таке рішення було. Хоча серед інших я обирав вже безпосередньо на сцені. 

- Ти зараз навчаєшся у Теребовлянському коледжі. Розкажи про студентське життя.

- Я навчаюсь на хоровому відділі "Натродне пісенне мистецтво", вивчаю вокал,  Раніше навчався в 10-річний школі при Консерваторії у Львові. Але через мутацію голосу мені довелось покинути цей заклад, там було надто велике навантаження. Зараз у мене активне студентське життя: пари, друзі, гуртожиток, але музику не забуваю. 

Як ти оцінюєш команду Дана Балана та весь сезон загалом?

Суперники дуже сильні. Ще перед "Сліпими прослуховуваннями" на кастинг прийшло дуже багато людей. У жодному сезоні стільки не було. І відбір пройшли найсильніші. Для мене вони всі справді дуже сильні конкуренти, але в перемогу треба вірити завжди.

 

Ефіри "Голосу Країни - 2020" можна подивитись щонеділі о 21.00 на телеканалі "1+1".  Вболіваємо за Романа!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Надія Шум

    Успіхів, сили, терпіння і перемоги.
  • Марія Василишин

    Крутий вокал,перемоги !!!!!
  • Оля Кулецька

    Бажаю перемоги в Голосі.
  • Уляна Науменко

    Круто. Так підріс

    Марія Дрозд Набожняк reply Уляна Науменко

    Пригадується той щемливий момент,коли  цей юнак,будучи дитям, радісно промовив:"Мамо,та вони всі повернулись",не розуміючи того,що вони повернулись після того,як прозвучав сигналу...Це був шок...Але Господь  повернув все на краще...Тож,нехай буде прихильною до Тебе доля,Романе!!!🌺😘🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up