Познайомились під зорями. Як тернополянин освідчився коханій на концерті "Без Обмежень" у День Валентина

Познайомились під зорями.  Як тернополянин освідчився коханій на концерті "Без Обмежень" у День Валентина
  • Під пісню "Зорі запалали" зі словами "Мрії збуваються" пропозицію руки та серця коханій зробив тернополянин Андрій. 
  • Виявляється, у пари неймовірна історія кохання з першого погляду. Про те, як вони познайомились і про страх перед найважливішим кроком в житті, розповідає наречена виданню "20 хвилин". 

У найромантичніше свято року День закоханих нареченою стала тернопільська радіожурналістка "Суспільного мовлення" Анастасія Блага. Дівчина розповідає, що хоча й здогадувалась, що хлопець збирається їй освідчитись, але і подумати не могла, що все буде так романтично.

Стати дружиною Андрія Настя погодилась 14 лютого на концерті гурту "Без Обмежень". Освідчувався хлопець під пісню "Зорі запалали".

— Наша історія пов'язана із зорями. Ми познайомились сім місяців тому в одну дуже зоряну ніч, — розповідає дівчина. — Зараз розумію, що наша зустріч невипадкова. Я відпочивала з другом в одному з закладів Тернополя. Андрій мене помітив та вирішив дочекатись моменту, коли залишусь сама і підійшов познайомитись. Потім він розповів, що весь вечір спостерігав за мною, вагався чи підходити, бо не знав, чи я з другом, чи з хлопцем. Андрій все ж наважився підійти. І цей момент змінив наше життя. 

Відео дня

Немає опису.

Під зорями гуляли всю ніч

У той же вечір хлопець та дівчина гуляли під зорями всю ніч. Настя зізнається, що не помітила, коли зійшло сонце.

— Я довго думала йти з ним або ні. Відмовляла тричі. Подивилась, що він високий широкоплечий, і, зізнаюсь, що було лячно йти з незнайомцем. Він був наполегливим і зміг переконати, що не скривдить мене. Ми в той вечір довго і щиро розмовляли, гуляли біля Ставу, милувались зорями, танцювали. Андрій подарував мені тоді два букети квітів. Я здивувалась чому два, а він сказав, щоб я точно запам'ятала. Це були дуже красиві і дуже різні квіти: червоні троянди і польові волошки, — згадує дівчина. — Я прийшла зранку додому, мама трішки насварила (посміхається — прим. ред), але потім побачила, що я щаслива, і все стало добре. Я дякую Богові і долі, що нас звела. Цей вечір ніколи не забуду. 

Далі було багато дзвінків, розмов, сюрпризів та неймовірних моментів лише для двох. Вже після знайомства виявилось, що ще до зустрічі пара весь час була в одних і тих самих місцях, але на все свій час...

Здійснив мрію нареченої

Анастасія розповідає, що просто фанатіє від музики гурту "Без Обмежень". А хлопець знав про це, і момент для освідчення вибрав невипадковий. 

Немає опису.

Немає опису.— Коли Андрій пропонував мені вийти за нього заміж, він сказав: "Мрії збуваються". І насправді про це могла мріяти кожна дівчина. Для мене це шалений сюрприз. Коханий зробив все дуже несподівано і дуже романтично. Не думала, що це буде публічно... Ми зустрічались ще небагато часу, і я не думала, що це станеться так швидко. Але це був неймовірний шквал емоцій. Я бачила, що він хвилюється, і від того в мене ще більше емоцій було. Після концерту ми приїхали додому, ще довго говорили, раділи, тішились один одним. Я, напевно, тільки через кілька годин зрозуміла, що це трапилось саме зі мною...

Ми запитали у Насті, як вона бачить своє життя через п'ять років. Дівчина відповіла, що старається не будувати точних планів, але де б вона не була і що б не робила, вони вже точно і через п'ять і навіть більше, ніж через п'ятдесят років, будуть вдвох, будуть разом....

Редакція "20 хвилин" вітає Андрія та Анастасію із важливою подією в житті. Бажаємо вам щастя!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач75

    Як романтично!!!!!!
  • Анастасія

    Щиро дякуємо Вам, дуже приємно🥰
  • Марина Дахим

    Вітаю! Бажаю безмежного кохання і Без Обмежень!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up