Як дійти до своєї мети?

Як дійти до своєї мети?
Авторська конлонка Віктора Гнатіва, Школа молодого журналіста

Напевно, немає людини у цьому світі, яка б не хотіла досягти чогось, дійти до своєї мети. Часто у нас є мрії, іноді нам здається, що вони нездійсненні. Деколи ми навіть робимо кроки для досягнення наших мрій. Але зазвичай більшість людей зупиняється, не пройшовши і половини дороги. Проблема в тому,  що зазвичай ідеї, які народжуються в наших головах,  здаються нам неможливими чи недосяжними. Коли ми не віримо в себе, то це ще нічого. Але коли ми не віримо в те, що ми робимо, то справа марна.

Іноді віру в свої можливості додають зовсім банальні речі. Одного разу, коли мені ще було близько десяти років, я, як і всі діти, проводив більшість часу на вулиці. Крім шкільних книг, я майже нічого не читав, але батьки вирішили змінити це. Книга, яку вони мені запропонували, була нецікавою, і я сказав, що прочитаю іншу книгу. Показавши на збірку оповідей Толкіна «Сказання з Небезпечного Королівства», я здивував батьків. Вони вважали, що до кінця літа ( а тоді до кінця залишалося близько одного місяця ) я не зможу прочитати цю збірку. Проте мені подобалась ця книга і я читав її з захопленням та вірив, що я зможу її дочитати – і зміг. Іноді саме такі прості речі додають сміливості.

Часто ми боїмося того, що не зможемо зробити досить, здавалося б, банальних речей. Відповідати біля шкільної дошки, допомогти другу, і тому подібне. Але, коли ми все-таки це робимо, тоді щось всередині нас змінюється і у нас з’являється віра не лише у себе, а й в те, що ми робимо. Тоді ми можемо іти до своєї мети.

Відео дня

Деколи у нас виникають нібито безглузді ідеї, але все ж варто записати їх. Можливо, колись вони стануть у пригоді. Одного разу у мого друга виникла ідея – створити свій уявний фантастичний світ. Але він не хотів, щоб витвір його фантазії був прототипом уже існуючих. Тоді він задумав створити свою настільну гру, із багатьма цікавинками. І зараз він на шляху до реалізації цього витвору.

Багато людей просто спробували займатися тим, що в них виходить, тим, що їм подобається і стали щасливими. Головне - не боятися реалізувати свою мрію, свою ідею і вірити в неї, бо якщо в неї вірите ви, то повірять і інші. Можна приводити багато прикладів людей, які добились слави, реалізуючи свої ідеї. Але головне, щоб ви просто спробували. Іноді дивна ідея, яка  прийшла перед сном, є просто шедевром, який веде нас до успіху. Головне - просто спробувати.

Коментарі (1)
  • Іван Остапишин

    Дуже  цікава  стаття.  Зразу  видно, що автор  є  цілеспрямованою  особистістю  і  впевнено  прямує  до  поставленої  перед  собою  мети!  Чітка  і  доступна  послідовність  думок  свідчить  про  ясність  розуму!  Зичу     успіхів  і  чекаю  на  нові  цікаві  думки!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up