Партнер рубрики Події

На Білогірській тернополянина покусала бродяча собака

На Білогірській тернополянина покусала бродяча собака

За словами потерпілого, його вкусив приблудний собака біля будинку, коли він вигулював власного пса.

За 25 лютого медики швидкої по Тернопільській області обслужили 312 викликів до пацієнтів, здійснили 101 госпіталізацію; з них по Тернополю обслужено 147 викликів швидкої допомоги, госпіталізовано 44 пацієнти. За 25 лютого у службі швидкої допомоги Тернопільщини зафіксовано 27 викликів до хворих з уже підтвердженим діагнозом ковід , госпіталізовано 21 ковідного пацієнта. З підозрою на ковід за 25 лютого у службу швидкої допомоги звернулося ще 20 пацієнтів, 9 госпіталізовано.

За 25 лютого, порівняно з 24 лютим, побільшало викликів до пацієнтів з ознаками ковіду. Найбільше, як завжди, викликів до хронічних хворих та на різні критичні стани. Також побільшало викликів на різні нещасні випадки, вуличні й побутові травмування та до пацієнтів у стані алкогольної інтоксикації, повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

25 лютого о 20.35 бригада швидкої виїжджала у с. Ігровиця Тернопільського району, до 31-річного чоловіка.

Відео дня

— За словами пацієнта, він сам наніс собі ножові поранення, — цитуємо Михайла Джуса. — Із різаними ранами лівого передпліччя постраждалого, після оперативно наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

25 лютого о 9.00 бригада швидкої виїжджала на вул. Кривоноса, до 58-річної пацієнтки.

— За словами жінки, напередодні вона вживала алкоголь, а потім упала в туалеті…— цитуємо пана Джуса. —  Із закритим уламковим переломом лівої стегнової кістки потерпілу, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

25 лютого був виїзд до чоловіка, якого покусав собака. Так, о 20.18 бригада швидкої виїжджала на вул. Білогірську, до 26-річного пацієнта. Чоловік скаржився на рану, що кривавила.

— За словами потерпілого, його вкусив приблудний собака біля будинку, коли він вигулював власного пса, цитуєма пана Джуса. — З укушеною раною зовнішньої поверхні правої гомілки пацієнта, після наданої медичної допомоги, залишено на місці.

25 лютого о 19.49 виїжджала бригада швидкої й на ДТП, що сталося на вул. Бандери.

— За словами 56-річного пацієнта, на пішохідному переході його збило авто «Хюндай», — продовжує пан Джус.— Із забійною раною лівого колінного суглоба, рваною раною лівої надбрівної дуги потерпілого, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт.

25 лютого було й багато викликів до пацієнтів у стані алкогольної інтоксикації. Так, о 10.15 бригада швидкої виїжджала на вул. Тарнавського, до 44-річного пацієнта. П’яний пацієнт лежав біля сміттєвих баків, він не міг ні піднятись, ні йти…У стані гострої алкогольної інтоксикації чоловіка, після наданої медичної допомоги, доставлено у ТОМЦСНЗ.

25 лютого о 21.14 бригада швидкої виїжджала на вул. Карпенка, до 55-річного пацієнта. Зі слів дружини, він зловживав алкоголем близько 2 тижнів. Чоловік почав скандалити, ображати жінку, повикидав її речі на загальний коридор… Тоді вона викликала поліцію, а поліцейські — швидку. У стані гострої алкогольної інтоксикації, підозрою на алкогольний делірій пацієнта, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано у наркодиспансер.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up