Партнер рубрики Події

Нічна бійка на вокзалі: таксист переховувався в поліцейському приміщенні, яке атакував натовп молодиків

Нічна бійка на вокзалі: таксист переховувався в поліцейському приміщенні, яке атакував натовп молодиків

У результаті в головних учасників конфлікту – таксиста і 16-річного хлопця – були розбиті губи і носи, проте від госпіталізації ті відмовились. А у відділі поліції написали, що претензій один до одного не мають. У відділі поліції частину ночі провели й ще шестеро найактивніших учасників конфлікту. Серед них – троє неповнолітніх.

"На Привокзальному майдані бійка, екіпаж патрульної поліції просить допомоги", - приблизно таке повідомлення надійшло по рації близько 1.30 ночі 4 липня.

Іван Спридонюк, заступник командира батальйону управління патрульної поліції в м. Тернополі, одним з перших приїхав на виклик колег.

  • На місці ми побачили, як група молодих людей – загалом осіб 25-30 - оточила опорний пункт поліції, і деякі з них намагаються прорватись в середину, - розповів патрульний.

З’ясувалось, що у пункті поліції є таксист. Чоловік утік від молодиків після конфлікту. Як згодом таксист пояснив поліції – він ремонтував авто. Хлопці підійшли, попросили підвезти до нічного клубу «Бомба». Той відмовив, мовляв, машина поламана. У відповідь почув лайку. Ніби один з хлопців плюнув таксистові в лице, той у відповідь вдарив його в обличчя.

Відео дня

У хлопців інша версія. Ніби вони підійшли, попросили підвезти до «Бомби», а таксист назвав непомірно високу ціну.

  • У хлопця був розбитий ніс, в таксиста – губа, в обох була кров на обличчі, - розповів Іван Спридонюк. - Від меддопомоги відмовились обоє. Молодь поводилась агресивно і була «підігріта» алкоголем – спілкуватись з такими важко. Хвилин 15 ми намагались залагодити конфлікт. Врешті найактивніших та найагресивніших довелось запросили до міського відділу поліції.

Врешті у відділку опинились восьмеро: таксист і семеро молодиків. Троє з них – неповнолітні.

  • За зовнішніми ознаками декілька чоловік, яким не виповнилось 18-ти, були добряче напідпитку, - розповів патрульний. - Повідомили їхніх батьків. З ними далі спілкуватиметься служба у справах неповнолітніх.

Скоріш за все батьків притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.  

  • Щодо чотирьох повнолітніх учасників конфлікту склали адмінпротоколи за ст. 173 Кодексу про адмінпорушення - дрібне хуліганство і за ст. 185 – невиконання законної вимоги та розпорядження працівника поліції, - розповів Іван Спридонюк. – Рішення за цими обома статтями приймає суд. Санкція від штрафу 51 грн до громадських робіт.

Чи десь навчаються хлопці – такої інформації поліцейським вони не надавали, на що мають право, кажуть у патрульній поліції. Однак нам вдалось дізнатись, що декого з них вже притягували до відповідальності протягом останнього року за дрібне хуліганство.

Таксист, як нам вдалось з’ясувати, має стаж керування більше 15 років. Його перевірили на стан алкогольного сп’яніння – чоловік був абсолютно тверезим.

Хлопцеві, який першим кинувся «воювати» з таксистом – 17 років. Звуть його Мар’яном. Він щойно закінчив школу, однак вже мав приводи до поліції. Чи був він напідпитку – невідомо, адже освідчити його мали право лише в присутності батьків, а ті – не приїхали. Хоча зовнішні ознаки, що хлопець «підігрітий» алкоголем – були, кажуть патрульні.   

Інших двох забрали з відділку батьки. 

Відео з каналу "Тернополяни Тернопіль" на "ютубі".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (53)
  • Анонім

    На рахунок таксистів - кожен заробляє як може, і править свою ціну

    - не подобається визивай інше таксі і їдь у свою "Бомбу".(так вони обнагліли, але люди добрі, тоді давайте усіх хто піднімає ціну на товари/послуги повистрілюємо, але кожен має сімю діти, якось треба їх годувати)..



    А на рахунок цих малолітніх пянючих підлітків, які не мають поваги до нікого, цікаво а чи за свої зароблені гуляють ночами..і права качають...



    Чесно подивився відео і мені аж бридко стало..пянота, некультурщина, розмова по "фені", і це все майбутнє покоління, з самого малечку проспіртовує свої ще не розвинені мозги, та вас одразу за порушення громацького порядку потрібно було завезти до відділку. а там вже розщбиратись хто прав а хто ні.

    18 стукне і усіх в армію, там трішки навчать цінувати то що тобі батьки дали.
  • Анонім

    гшщгшдг
  • Анонім

    Це все шпана скількох таксистів убили от якраз такі самі виростуть і не одна людина постраждає від йо.ків
  • Анонім

    Таксист тут не при чому,що єдине таксі в  Тернополі?просто малолітнім гамнюкам"потрібно було жертву,щоб показати себе "фраєрами"....нагнути їх,скинути штани і ремінцем віддубасити так щоб на сраки не сіли,ще одні фраєра нашлись,а батькам більше потрібно приділяти вихованням своїм дітям,повиростає ось таке "гавно" і ще не раз прийдеться батькам сльозинку пустити,а буде вже пізно....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопіьщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up