Партнер рубрики Події

«RІА Медіа» передала обладнання для реабілітації діток у міську дитячу лікарню

«RІА Медіа» передала обладнання для реабілітації діток у міську дитячу лікарню

«RІА Медіа» передала обладнання для реабілітації діток до міської дитячої лікарні. Така ініціатива надзвичайно важлива, адже малеча не тільки з міста, а й з різних куточків України зможе отримати необхідну допомогу

У Тернополі відбувся конкурс «Народний бренд-2020». Понад 17 тисяч тернополян віддали свої голоси за кращі компанії міста. Однак через пандемію коронавірусу цього року довелося відмовитися від урочистої церемонії нагородження переможців. Натомість корпорація «RІА Медіа» спільно з партнерами та спонсорами придбали для реабілітаційного відділення КНП "Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня" кабіну для кінезотерапії.

Кошти витратили на благодійність

Це – спеціальне обладнання, за допомогою якого можна проводити реабілітацію та покращувати рухову активність дітям з проблемами опорно-рухового апарату. Його передали дитячій комунальній лікарні напередодні Дня святого Миколая у п’ятницю, 18 грудня.

– Корпорація «RІА Медіа» вже 16-ий рік поспіль організовує конкурс «Народний бренд», коли тернополяни визначать найкращі фірми та найкращі компанії у місті, – розповідає регіональний видавець «RІА Медіа» у Тернополі Юрій Штопко. – У зв’язку з тим, що цього року у нас склалася ситуація з коронавірусом, ми не проводили офіційного нагородження та святкувань, а кошти витратили на благодійність. Спільно з нашими партнерами придбали кабіну для реабілітації діток, яку передали міській дитячій лікарні. Здоров'я дітей – понад усе. Адже саме від них і залежить наше майбутнє. Тому такі ініціативи, на нашу думку, є дуже важливими.

Відео дня

Натомість директор лікарні Андрій Артимович подякував за такий дарунок та розповів, як будуть використовувати кабіну. За його словами, на базі лікарні облаштовують оновлений реабілітаційний центр. У приміщеннях закінчують ремонтні роботи, тож зовсім скоро малеча зможе отримувати кваліфіковану допомогу спеціалістів. А нове обладнання допоможе дітям не лише з Тернополя, а й області та навіть інших регіонів України.

– Ми приємно вражені та вдячні за обладнання, яке є справді унікальним, – каже Андрій Артимович. – Центр реабілітації, який ми створюємо, надаватиме кращі послуги для діток як з Тернополя, так і з інших громад. Найбільш вразлива категорія – це діти з інвалідністю. Ми багато працюємо, щоб вони могли отримувати ту допомогу та підтримку, яку потребують. Дуже дякуємо всім, хто долучився до цієї доброї справи.

Для чого потрібна кабіна

Обладнання, яке придбали для лікарні, українського виробника. Це спеціальна кабіна, кушетка, кріплення тощо. З їх допомогою можна проводити цілий комплекс реабілітаційних вправ.

– На жаль, є багато дітей та дорослих, які не мають можливості вільно відчувати свої рухи, – каже лікар-педіатр міської дитячої лікарні Майя Голяк. – Кінезотерапія рекомендована для дітей з різними вадами опорно-рухового апарату, нервовими та м’язовими захворюваннями. Проблеми можуть виникати як наслідок різних інфекцій, травм. Такі діти потребують активної реабілітації. Кінезотерапія дає змогу покращити фізичний та психологічний стан дітей. Металічна клітка та підвісна система дозволяють навантажувати опорно-руховий апарат дитини. З певними процедурами реабілітації можна збільшити амплітуду рухів суглобів, покращити тонус та силу м’язів, координацію тіла.

Завдяки цьому обладнанню медики зможуть проводити курси реабілітації для дітей різного віку.

Партнери конкурсу "Народний бренд", які долучилися до придбання обладнання, задоволені, що таким чином скерували свої зусилля на благодійну справу. Активно долучилася до придбання необхідного реабілітаційного обладнання і Федорук Оксана, директор мережі магазинів одягу VOVK в м.Тернополі. Її коментар читайте згодом. Дарувати радість дітям – чи не найбільш цінне, що може зробити кожен з нас, аби почуватися щасливим.

Партнери конкурсу "Народний бренд" поділилися враженнями

"Приділіть час духовності і здоров'ю"

Василь Кікінежді, ТОВ "Добробуд":

- Вважаю, що кошти, акумулювані на доброчинність, - слушна ідея. Є багато дітей, які потребують нашої допомоги. І ми повинні долучатися до таких корисних проєктів. На жаль, силами держави наразі не можна повноцінно забезпечити потреби лікарень тощо. Тож дуже добре, що місцеві підприємці об’єднуються і допомагають тим, хто цього потребує. А гучні святкування чи веселощі нині не на часі. Я сам перехворів на коронавірус, тому знаю, скільки праці медики докладають для боротьби з нелегкою недугою. Нам потрібно зараз більше часу приділяти духовності та здоров'ю як власному, так і  тих, хто нас оточує. Вітаю переможців конкурсу та щиро дякую всім тернополянам за підтримку. Надіюся, що учасники і надалі будуть чесними, а перемога стане заслуженим та об’єктивним рівнем оцінки роботи компанії. Здоров'я та всіх благ у кожну оселю!

 

"Стимулює до кращої роботи"

Артем Олексюк, керівник клініки "Стоматологія Олексюка":

- Пандемія коронавірусу внесла корективи у різні сфери нашого життя. Ініціатива придбати обладнання для реабілітації діток – надзвичайно важлива. Замість святкування, зробити добру справу – дуже мудре рішення. Я радий, що наша клініка причетна до цієї події. Щиро вдячний усім тернополянам, які підтримали нас у голосуванні, які довіряють нам та впродовж багатьох років користуються нашими послугами. Також хочу подякувати компанії «RІА Медіа» за те, що організовує цю соціальну активність серед підприємців, стимулюючи до ще більш кращої та якісної роботи.

 

"Чудеса бувають…"

Володимир Болєщук, директор салону квітів "Флорія":

- Це була дуже приємна подія. Суть Дня святого Миколая – щоб ми не забували, хто ж це був. Це була людина, яка дарувала добро та радість іншим. Дуже приємно, що кошти скерували на потрібну для дітей річ. Пандемія коронавірусу кардинально змінила наше ставлення до різних подій та людей. Ми стали більш чуттєві до наших ближніх. З березня підприємці згуртувалися і допомагали нашим медикам. Усі розуміли, що якщо медики не захищені – ніхто не захищений. Я бажаю всім творити добро і вірити в чудо, бо чудеса бувають.

 

"Діти – це майбутнє"

Марія Хміль, медичний директор «Клініка професора С. Хміля»:

- Оскільки ми самі працюємо в  медичній галузі, розуміємо ті проблеми з фінансуванням медицини. Діти – це наше майбутнє. Це була чудова ідея з придбанням обладнання для реабілітації малечі. Усі спонсори, які взяли участь у цій благодійній акції, з позитивом сприйняли таку ідею. Хотілось би зробити такі акції регулярними. Я вважаю, що всі учасники «Народного бренду» продовжать таку ініціативу, щоб допомогти тим, хто цього дійсно потребує. 

 

"Вдалося зберегти і примножити робочі місця"

Ірина Швайкевич, старший фахівець з комунікації ТОВ "СЕ Борднетце-Україна":

- Ми дуже хочемо подякувати всім нашим працівникам і тим тернополянам, які підтримали нас у конкурсі. Цьогоріч ми перемогли у двох номінаціях – "Кращий роботодавець" та "Кращий виробник промислових товарів". Ми дуже радіємо, що в нелегкий час карантину нам вдалося зберегти всі робочі місця та навіть примножити їх у інших містах України. Зараз у нас 7500 працівників, і ми дуже хочемо, аби, незважаючи на складну ситуацію, вони і надалі мали роботу та гідну оплату. Ми вдячні організаторам за можливість долучитися до благодійної справи. Підтримувати дітей – це завдання кожного з нас.

 

"Без конкуренції не було б і розвитку"

Віталій Барилка, керівник "Сервісу виклику авто 549":

 - Дуже приємно, що кошти скерували в потрібне русло. На жаль, держава сьогодні волонтерська, до важливих справ долучаються пересічні українці. Але добро нас і об’єднує. Щодо конкурсу, то цього року не було такої помпезності, урочистостей, але, мабуть, це і добре. Нелегкі нині часи, щоб влаштовувати гучні святкування. Сам же "Народний бренд" – це конкурс, який дозволяє підприємцям бути в тонусі, мати здорову конкуренцію. Адже без неї не було б і розвитку.

 

“Разом зможемо покращити наше життя”

Володимир Гомівка, директор з маркетингу корпорації «Опілля»: 

– Корпорація «Опілля» долучилась до цієї доброї справи. Цього року була чудова ініціатива від «RIA Медіа» відмовитися від традиційної церемонії нагородження і натомість допомогти діткам. Ми з радістю долучилися до цього. Сподіваюсь, що це зробить поштовх для подібних акцій. Хоча цей рік видався непростим, маємо надію, що все в нашій країні та нашому суспільстві буде добре. Разом ми можемо покращити життя нашого соціуму.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up