Партнер рубрики Події

Презентували проморолик про Тернопіль

Презентували проморолик про Тернопіль
  • Історія про Тернопіль триває 1 хвилину 30 секунд. В основі сюжету – зустріч хлопця і дівчини, яка трапилася саме в Тернополі.
  • Бюджет ролика 84 тисячі гривень.

У міській раді сьогодні, 7 вересня, презентували проморолик про Тернопіль. Відео можна переглянути в ютубі.

Мета відеороботи – розповісти якомога більшій кількості людей про «файне» місто і заохотити туристів відвідати Тернопіль.

- Кожне місто шукає зараз свою нішу, свої прив’язки, щоб просунути певні ознаки, які мають привернути увагу туриста, гостів міста, - зазначив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Леонід Бицюра. -Будемо намагатися, щоб про Тернопіль завдяки цьому ролику дізналася якомога ширша аудиторія, зацікавились нашим містом і захотіли його відвідати.

Відео дня

Як заявив голова громадської організації «Тернопільфест» Руслан Миронов, проморолик необхідний в організації фестивалів, щоб розповідати людям про Тернопіль і заохочувати більше туристів відвідати його.

- Нам бракувало такого проморолику, професійно зробленого, як в наших сусідніх містах таких як Львів, Одеса. Бог нас звів з дуже хорошими людьми, знавцями своєї справи, які зробили дуже хороший ролик, бюджет ролика 84 тис гривень. Тепер сподіваємось на позитивні відгуки людей в соцмережах чи там, де вони його побачать.

Створити відеороботу запросили режисера фільму «Жива» Тараса Хомича. Над зйомкою ролику він працював три дні. Він придумав ідею та сюжет.

-Я незаангажована людина, приїхав, свіжим оком подивився на Тернопіль, - каже режисер. - Перший день, що ми зробили, то зустрілись з Андрієм (Андрій Підлужний, композитор – прим. ред.) та пішли дивитись місто як туристи. Я от собі прийшов і подумав, що напевне, те, що буде першим враженням, це буде і правильно робити в ролику. Звичайно, що у вас є головна така річ, це озеро. Яка б архітектура не була, люди літом хочуть до води. Тому ми вирішили зробити такий легкий ролик, який не буде концентрувати на історії, не буде концентрувати на якихось таких важливих речах. Люди приїжджають, напевне вони втомлені від кількості інформації, вони хочуть побачити якийсь позитив, ми ту атмосферу намагались передати. Ну і, звичайно, історія кохання, історія знайомства, все ніби класично, просто, але це Тернопіль і це сталося в Тернополі.

Спеціально до відеороботи Андрій Підлужний створив музичну композицію «Тернопіль». 

- Створювалася музика в такому вже традиційному складі це я і Андрій Гураль, це два учасники гурту «Нічлава». Насправді не було нічого складного, тому що це місто, в якому я народився. Завдяки і керівникам міста, і рестораторам, місто набуває нових обрисів, воно розвивається. Атмосфера оновлення, такої сучасності навіяло такі дивовижні сучасні ритми, які були впроваджені в роботу.

«Тернопіль – місто, що залишається в серці» такими словами закінчується відеоробота.

Про зйомки ролика читайте тут

Стажер Тетяна Балагуда, 0-68-621-54-43

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up