Партнер рубрики Події

Як цьогоріч проходитиме свято випускників

Як цьогоріч проходитиме свято випускників

Парад випускників з перекриттям вулиці, охороною, та всеукраїнською зіркою відбудеться в рамках свята «Випускник 2017» 24 червня. В управлінні освіти і науки кажуть, що місту це обійдеться недорого.

Цьогоріч у Тернополі 1173 випускники, минулого року було 1191. Із них на золоту медаль претендують – 147 учнів, на срібну – 25.

Свято «Випускник 2017»  відбудеться на центральному стадіоні Тернополя у суботу, 24 червня о 17.00 год. Урочистості розпочнуться традиційним парадом випускників центральними вулицями міста о 15.30 год. від Надставної церкви - традиційно, на чей час перекриють вулицю Руську.

- Вхід на стадіон вільний, проте першочергово пропускатимуть випускників з вчителями, які будуть розсажені по секторах, - каже начальник управління управління освіти і науки Ольга Похиляк. - Випускників будуть супроводжувати патрульні, а на самому стадіоні буде охорона. Підготовка до свята йде за планом. На випускний місто майже не витрачаєтся, хіба що на преміювання переможців конкурсу вишиванок. Щодо зірок, які виступатимуть на стадіоні - це подарунок міського голови, і на це грошей з бюджету не виділяють.

Відео дня

- До випускного ми почали готуватися ще з минулого року, - каже мама випускниці Ірина. - Все організовував батьківський комітет.  Замовили фотографа, ресторан, Драмтеатр... Діти хотіли діджея, але зійшлись, все таки, на музикантах - вони пообіцяли не грати "весільних пісень", а те, що замовлять.

На стадіоні відбудеться церемонія нагородження золотих та срібних медалістів, переможців конкурсу на кращий вишитий костюм випускників 2017 року. Також переможців спортивних змагань нагороджуватимуть відомі спортсмени.

До речі, дата проведення випускного інша, ніж минулого року. Щорічно випускні в середніх навчальних закладах в нашій країні проводяться вже після закінчення всіх випробувань і отримання результатів.

Читайте також: За Випускний можна вкластися у 10 тисяч, якщо економити.

Випускний відбудеться 24 червня, оскільки цього року державна підсумкова атестація з усіх трьох предметів проводиться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч третій іспит школярі обирають самі, а дати їх проведення різні. Потім набрані школярами бали будуть внесені до атестату про повну загальну середню освіту. Оскільки останній іспит пройде 16 червня, тому й випускний перенесли на 24 червня.

Хто із зірок цього року розважатиме випускників міська рада тримає в інтриза.  Відомо, що серед них – лідер популярного українську гурту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кактус

    а де надал ті гроші на суперстарів взяв, щоб їх спонсорувати?
  • курвіца

    а в серпні ту ходу не хотіли зробити?

    бля школу закінчили місяць тому а хода тільки зараз, то шо курва за рагулізм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up