Про відповідальність винуватців сміттєвої кризи у Львові?

Опозиція валить все на міського голову Андрія Садового, а Андрій Садовий виправдовується, що все що міг зробив, тобто нічого не зробив.

У червні 2006 року він дивувся як це так, 15 років обіцяли, та нічого не зробили із сміттєзвалищем в Грибовичах його попередники. Гучно називав звалище Чорнобилем. Обіцяв проблему вирішити. Минуло 10 років і львівське сміття возять за 500 кілометрів до Києва, і чомусь я думаю, що кошти на це йдуть на з кишені міського голови. Та й самі кияни в шоці.

То ж тепер, безсумнівно, міський голова спокутує свою бездіяльність серйозним політично-соціальним спарингом із своїми опонентами, які цією можливістю скористаються сповна, і президентським амбіціям, якщо так були, можна казати грибовицьке «па-па». Бо ж одна справа поставити під екологічний удар українську перлину — Львів, а інша, робити невинні очі, підставивши під більш серйозні удари цілу країну. Як сказано в Євангелії, невірний в малому, невірний в великому.

Напевно в цьому і є переваги демократії, навіть такої скаліченої, як у нас, що коли у політика не вистачає здібності щось зробити, а потім взяти на себе відповідальність за це, його опоненти, можливо в сто раз гірші за нього, не дадуть йому спокійно вмити руки.

Саме тому я не підтримую дострокової відставки Садового, бо вважаю: той, хто довів до такого стану речей, повинен цю проблему і вирішити, а потім будуть вибори, і львів’яни дадуть йому та його політичній силі власну оцінку. Звісно, якщо опозиція грамотно і конструктивно побудує свою кампанію, а не просто влаштовуватиме цирк під міською радою, піднімаючи рейтинг невдахам.
 

Коментарі (0)
Антикорупціонери ставлять Україну в небезпечний шпагат

Антикорупційний суд та НАБУ – це економічна Гаага для керівників-корупціонерів у країні третього світу. Не хочеш на...

Про причини і наслідки присутності «руки Кремля» в інформаційному просторі України

Ви чули казку про солом’яного бичка? А притчу про пастуха та вовка? Якщо не читали, то, мабуть, чули, як хлопчина-пастух...

Чи варто чекати на чужу корову?

Напевне не я один бачу, що існують паралелі поміж Євромайданом і сьогоднішньою ситуацією в країні, після зняття блокади окупованих...

Трамп передбачуваний

Вже дірку в папері протерли твердження експертів і журналістів про те, що Дональд Трамп непередбачуваний політик,...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:01 з 1 першого травня на водіїв чекають значні зміни в ПДР 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up