Партнер рубрики Події

Такі прибудови не часто побачиш

Такі прибудови не часто побачиш
Церква, гараж, магазин, лоджія – такі,серйозні і не надто, версії призначення майбутньої прибудови, яка може з'явитися біля будинку на Героїв Крут, 6. Хто та що будує і чи має дозволи (а якщо має, то як отримав – авт.) ми наразі не знаємо.

Про дивну і наглу прибудову на нашому сайті написав читач. Ми виїхали на місце. Масштаби дійсно вражають. Площа по периметру "на око" квадратів 70. Глибина фундаменту більше трьох метрів. Обхід квартир першого поверху результатів не дав: або нікого не було, або люди "від гріха подалі" казали, що не знають, хто будує. Більш говіркими виявились мешканці будинку навпроти.

- Я підходив до чоловіка, який тут будує, - сказав хлопець років 20 з вигляду. - Спитав, чи має якісь документи, бо ж така будова, як мінімум – дивно. Той відказав, що мене поб'є, якщо я ще раз буду цікавитись будовою чи документами...

Відео дня

Ми напишемо запити на інформацію в міську раду, інспекцію архбудконтролю, ЖЕК. Ми обов'язково з'ясуємо, хто і на основі яких рішень здійснює роботи. Також, якщо є порушення, а вони, підозрюємо, є, чекатимемо адекватної реакції від влади та правоохоронців. Продовження буде!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Очевидно,що будову затіяв власник квартири на першому поверсі,до якої та будова прилягає.Так проблемно його знайти і за шкірку взяти?
  • Анонім

    А цей м.... не замислювався ,що таким чином він порушує всі норми в тому числі і пожежні . Як буде заїжати пожежна машина, коли тут такий апендицит виступає . Чесно кажучи я ще такого наглого захоплення не видів . І взагалі куда дивиться ЖЕК , цей фундамент створювався не за одну годину . Якщо робиться прибудова значить мають бути підписи всіх мешканців ,проект на будову ,дозвіл від архітектурбудконтролю та інших установ . Чим цей "умнік" думав, коли копав фундамент ,а може там могли проходити комунікації ,вода ,газ ,електрика ,звязок .

    Анонім reply Анонім

    Все куплено, так як в нас все робиться, за гроші... А люди Як барани, іх ріжуть, а вони дивляться. А коли буде пізно почнуть стогнати, і то тихенько між собю на кухні! Замість того, шоб зарас шось робити, шоб не дати побудувати, або хочаб взнати чи є на цю будову законні підстави... Одним словом ВІВЦІ!!!

    Анонім reply Анонім

    А що - ЖЕК? ЧОМУ мовчить НАРОД?!
  • Анонім

    вже почали ВНИЗ будувати...а то коли вверх будувтимуть- то людям все заступлять. ЧОГО народ  мовчить?
  • Анонім

    Народ, це хтось із СЕКТИ надала-ЗАБУДОВНИКА! А  робиться там - і садок, і млинок, і вишневий садок!..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up