"Нива" гратиме проти новачка

"Нива" гратиме проти новачка
В українській футбольній другій лізі незабаром стартує третій тур у якому візьме участь і тернопільська "Нива". Цього разу "жовто-зелені" матимуть змогу відчути на собі теплу погоду півдня України. На виїзді наша команда протистоятиме "СКАД-Ялпугу" із Одещини

Професійний статус наші суперники здобули в 4 липня 2011 року, отримавши атестат, який дає право брати участь у другій лізі чемпіонату України. До цього команда виступала в обласних та районних змаганнях, починаючи ще з 50-х років минулого сторіччя.
Абревіатура «СКАД» у назвікоманди розшифровується як спортивний клуб аеромобільної дивізії, а Ялпуг - найбільше природне озеро України, яке знаходиться на Південно-Заході України в Одеській області.


Суперники зірок з неба не хапали


Першого серйозного успіху футболісти Болграда домоглися в 1964 році, завоювавши бронзові медалі чемпіонату Одеської області. У фінальному турнірі, який пройшов в Одесі, Болградський «Темп», як тоді називалася команда, програв лише чемпіону області - сильному колективу одеського «таксомотора», а срібному призеру - Котовській «Зірці» - поступився лише за різницею забитих і пропущених м'ячів.
Після цього зірок з неба команда не хапала, періодично взагалі зникаючи з числа учасників змагань найсильніших команд Одеської області.
У різні роки команда носила назви: «Темп», «Ялпуг», «СКАД-Ялпуг», «Олімп», «СКАД-БСЗ», «Буджак».
Перший матч у статусі професіоналів болградці провели 16 липня 2011 року, зігравши у попередньому раунді Кубка України. Історичний матч команда, яку в якості виконуючого обов'язки головного тренера очолив екс-гравець команди, а нині футбольний і футзальний рефері Анатолій Димитров, провела у селищі Багатому, оскільки Болградський стадіон «Ялпуг »поки що не відповідає вимогам, що пред'являються клубам ПФЛ. Там же і пройде матч за участі нашої «Ниви»
У своєму дебютному матчі у професійному футболі «СКАД-Ялпуг» програв «Скалі» 1:2 і вибув з розіграшу Кубка Украіни-2011/12.

Відео дня
>
Новачки «Ниви» отримають шанс проявити себе


Перший тур у регулярному чемпіонаті для представників Одещини був напрочуд вдалим і відзначився перемогою над южненським «Реал-Фармом» (2:1). А от наступна гра болградців стала неприємністю, адже команда із розгромним рахунком поступилася у Чернігові, місцевій «Десні» (4:0).
Тепер же дебютанту професійного футболу належить провести матч проти тернопільської «Ниви», яка цього року ставить перед собою найвищі завдання. Поки що наша команда не набрала очок, але сподіваємося, що перші набрані пункти вдасться здобути саме у грі проти «СКАД-Ялпуга».
Нагадаємо, що перший матч у сезоні «Нива» програла «Славутичу» (3:0), а у другому турі наші футболісти не зіграли, через погані погодні умови у Тернополі. Тому матч проти «Сум» у нас у запасі.
У Багатому на поле у футболках «Ниви» вперше вийдуть новачки команди, яких останнім часом дозаявили чимало. Позаяк дебютувати перед тернопільською публікою їм ще не судилося – перший матч у «жовто-зеленій» формі новачки проведуть на виїзді.
Варто сказати, що перспективи перемогти суперника у нашої команди є, адже болградці не зарекомендували себе як потужна команда із амбіціями. То ж скоріш за все у дебютному сезоні «СКАД-Ялпуг» зірок з неба не хапатиме. Відтак підопічним Петра Червіна потрібно вижати із себе максимум та привезти у Тернопіль перші очки.
Отож, вже у суботу, 6-го серпня тернопільська «Нива» проведе матч третього туру проти болградського «СКАД-Ялпуга».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Чо якись задрипаний Луцьк має команду у вищій лізі?А ми пасем задніх,граєм по селах?

    Anonymous reply Anonymous

    Бо задрипаний Луцьк має польську границю і таможня частково фінансує Волинь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up