У лікарнях Тернополя – 147 хворих на COVID-19, з них 11 – діти

У лікарнях Тернополя – 147 хворих на COVID-19, з них 11 – діти

До апаратів ШВЛ підключені сім пацієнтів.

Дані про пацієнтів з коронавірусною хворобою, а також тих, у кого ще не підтвердили діагноз Covid, повідомляє Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом. 

Станом на 24 вересня, у Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги - інфекційному госпіталі станом перебуває 68 хворих на коронавірус. 4 хворих перебуває на кисневій підтримці через маску, 8 – на кисневому концентраторі. 4 людей підключені до ШВЛ. 13 пацієнтів у лікарні - з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській дитячій лікарні –15 хворих ( 11 дітей і 4 дорослих) з підтвердженим COVID-19. 16 людей у лікарні - з підозрою на коронавірус.

Відео дня

Читайте також Кількість хворих у Тернополі зростає. Чи вистачить ліжок у лікарнях та чи розгортатимуть нові госпіталі?

У Тернопільській міській лікарні №3 перебуває 35 хворих на коронавірус. 5 пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску, 12 пацієнтів – на кисневому концентраторі. 1 хворий підключений до апарату ШВЛ. 11 людей у лікарні з підозрою на коронавірус.

У Тернопільській міській лікарні №2– 29 хворих з підтвердженим COVID-19. 7 хворих перебуває на кисневій підтримці через маску, 1 – на кисневому концентраторі. 2 пацієнтів підключені до апарату ШВЛ. 11 людей у лікарні - з підозрою на коронавірус.

Читайте також За добу COVID-19 підтвердили в 260 жителів Тернопільщини, три людини померли - серед них і тернополянин

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов назвав один з основних чинників поширення коронавірусу в Україні. Йдеться про проведення масових заходів. Про це Степанов розповів під час брифінгу.

"Не дуже складно провести відповідний "ланцюжок": з точки зору проведення масових заходів, які відбувалися. Це ще раз говорить про те, що саме масові заходи є одним з основних чинників поширення коронавірусної хвороби", - пояснив глава МОЗ.

МОЗ нагадує, що для профілактики захворювання слід дотримуватись стандартних рекомендацій:

  1. Часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;
  2. Під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою. уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;
  3. Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей;
  4. Не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження;
  5.  Джерела з актуальною інформацією щодо випадків захворовання спричинених новим коронавірусом: Рекомендації ВООЗ для громадськості та професійної пільноти  
    Сторінка Центру громадського здоров’я України   
    Сторінка Міністерства охорони здоров'я України

Читайте також Лікарні Тернополя переповнені, а вдома лікується близько 3 тисячі хворих на COVID
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up